WTA: Simona Halep, cea mai populară jucătoare în 2014

13 decembrie 2014, ora 15:00, in categoria Evenimente, Simona Halep, Stiri

Simona Halep a fost în anul 2014 cea mai populară jucătoare din circuitul feminin, după cum informează WTA pe site-ul său oficial. Aflată pe locul trei în ierarhia mondială, Halep a strâns pe wtatennis.com cele mai multe căutări în anul în curs. Sportiva din România a fost urmată de Maria Sharapova (locul 2 WTA) şi Serena Williams (locul 1 WTA).

Simona Halep se află pe locul întâi şi la categoria “cel mai vizionat rezumat video al anului”. Este vorba de finala Masters-ului de la Madrid, acolo unde Simona a fost învinsă greu, în finală, de Maria Sharapova.

În plus, Simona Halep a avut şi cel mai urmărit schimb de mingi pe site-ul WTA, în 2014, precum şi meciul de Grand Slam cel mai urmărit de fani.

Ce program va avea la începutul lui 2015

Înainte de a participa la Australian Open (primul turneu de Grand Slam al anului), Simona Halep va evolua la turneele WTA de la Shenzhen şi Sydney. Numărul trei în ierarhia mondială, Halep va fi cap de serie numărul unu la cele două competiţii.

Halep va fi favorită numărul unu la Shenzhen, iar apoi va participa la Sydney, acolo unde anul trecut a fost eliminată încă din primul tur de Madison Keys.

Competiţia de la Shenzhen se va dispută în perioada 4-10 ianuarie 2014 (premii totale în valoare de 500.000 de dolari), în timp ce turneul de la Sydney va avea loc între 11 şi 16 ianuarie 2015 (premii de 731.000 de dolari).

Australian Open va începe pe 19 ianuarie şi se va încheia pe 31 ianuarie 2015.

SURSA : www.digi24.ro          AUTOR : Ninel Stama

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: