Vick Strizheus vorbeşte public despre Empower Network

5 mai 2014, ora 00:30, in categoria Info MLM, Network marketing

Într-un mesaj de pe site-ul lui Vick se adresează public referindu-se la evenimentele recente cu Empower Network într-un poate prea timpuriu răspuns emoţional. Oricum Vick Strizheus şi Empire Network sunt în viaţă şi luptă şi lucrează împreună. Caz încheiat.

Vick a sunat toţi afiliaţii să îşi ceară scuze public pentru crearea în mod neintenţionat de zvonuri şi percepţii greşite. S-a discutat despre problemele existente de faţă cu toţi, împreună, şi s-au corectat erorile în mod public aşa cum facem mereu. Nu există energii negative între Vick şi Empower Network.

Vick Strizheus:
“Acest mesaj este pentru toţi membrii Empower network, membrii Big Idea Mastermind, clienţii şi întreaga comunitate. Au fost multe zvonuri şi informaţii răstălmăcite pe baza a ceea ce se întâmplă în realitate. Aşa că aş dori să lămuresc lucrurile prin acest mesaj public. ”

Aşa cum mulţi ştiţi deja m-am alăturat Empower Network în Decembrie 2012 şi am fondat echipa Bg Idea Mastermind. În primele 15 luni echipa a ajuns la 32 000 membri.

Ceea ce m-a motivat cu adevărat a fost să văd cum viaţa oamenilor se transformă. Să văd cum echipe noi se formează de la zero şi încep să câştige venituri menite să le schimbe viaţa, să îşi dea demisia şi să devină persoane diferite – acesta a fost ţelul meu. M-a ajutat să continui să lucrez fără să număr orele.

Îmi aduc aminte când am construit sistemul BIM, viziunea mea a fost să creez ceva măreţ care ar schimba cu adevărat multe vieţi. Aşa că munceam ca un animal, trăgând de mine 18-20 de ore zile în şir, uneori chiar şi în timpul nopţii fără somn.

Fără să am timp de stat cu soţia şi cei 4 copii minunaţi, lipsind de la prânz şi cină mai mult decât îmi pot aminti. Am investit aproape toate comisioanele personale pe care le câştigam la început din nou în sistemul BIM. Peste 1 milion de dolari au fost investiţi – toţi din comisioane personale.

Nu am angajat pe nimeni pentru sistem. Eram într-o misiune. Aveam un vis măreţ. Aveam o viziune măreaţă care merita sacrficiul. Şi a funcţionat. Am schimbat multe vieţi prin Big Idea Mastermind.

Pe măsură ce scriu aceste rânduri mă simt copleşit şi privilegiat să fiu în stare să am o contribuţie cât de mică în asta. Am fost la toate evenimentele Empower Networks. (Nu cred că am lipsit de la vreuna de când mi-am luat angajamentul) Am rezonat cu viziunile lui Dave Wood şi Dave Sharpe pentru companie. Încă mai rezonez!

Am cunoscut şi am devenit foarte bun prieten cu unii dintre cei mai remarcabili oameni din comunitatea EN. Unele dintre relaţiile care s-au creat în Empower sunt dincolo de extraordinar. Am avut planuri uriaşe de viitor şi idei măreţe pe care am vrut să le conturez cu Empower Network prin Big Idea Mastermind.

Totul mergea strună până pe 29 aprilie 2014 când am ţinut un webinar privat exclusiv pentru membrii Big Idea Mastermind şi am făcut un anunţ că există posibilitatea să am nevoie să ies din Industria de Network Marketing.

Motivul este că South Dakota (statul în care locuiesc) are reguli diferite când vine vorba de a oferi orice oportunităţi de business.

Directorul executive Empower, Jonathan Cronstedt răspunde oficial:
Mulţi dintre voi aţi fost într-un webinar aseară ţinut de Vick Strizheus / Big Idea Mastermind şi vreau să lămuresc o confuzie precum şi să corectez greşelile din webinar.

În ciuda a ceea ce Vick a spus în timpul conferinţei, provocările lui Vick în statul South of Dakota sunt direct legate de eforturile sale din afara Empower Newtork.

Nu există probleme între Empower Network şi South Dakota sau orice alt stat.

Aşa cum reiese, Vick a avut dificultăţi în trecut cu South Dakota legate de o altă investiţie din 2008.

În 2013 i s-a cerut să nu promoveze Big Idea Mastermind în South Dakota, lucru pe care noi nu l-am ştiut. Această cerinţă nu a fost ascultată, fapt ce a dus la problemele la care Vick s-a referit în timpul şedinţei.

Pentru cei care în prezent folosiţi Internet Traffic Formula Course, acesta va continua să fie livrat la timp şi este prioritatea noastră principală ca voi să aveţi o experienţă de învăţare cu un impact incredibil.

Noi la Empower Network avem credinţa că trecutul nu reprezintă viitorul şi că suntem aici să vă ajutăm să vă construiţi visele, oricare ar fi ele, iar pentru acest crez este necesar ca voi să vă construiţi acel vis cu integritate şi cinste, cu respect pentru regulamentele şi regulile care există, pentru a ne asigura că toţi avem oportunitatea de a construi pe o fundaţie solidă.

Sunt recunoscător tuturor şi fiecăruia dintre voi care ni s-au alăturat în misiunea noastră de a aduce o revoluţie în antreprenoriat şi dorim tot binele lui Vick Strizheus şi familiei sale ca să poată rezolva problemele curente pe care el personal le experimentează.

 

Sursa: TINA WILLIAMS

 

Traducerea şi adaptarea: ŞTEFANIAN MARIA

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: