Venitul rezidual in Network Marketing şi MLM

3 martie 2015, ora 13:00, in categoria Network marketing

Cum funcţionează venitul rezidual în Network Marketing şi MLM!


Jackie Ulmer este o profesionistă de top în Network Marketing şi a publicat un articol extraordinar despre unul dintre Sfintele Graal-uri ale aceste industrii : venitul rezidual.
Foarte puţini oameni din afară industriei MLM înţeleg sau ştiu ce este venitul rezidual.
Deci , ce este venitul rezidual?
Venitul rezidual reprezintă abilitatea de a fi plătit de mai multe ori pentru munca făcută o singură dată. Se mai numeşte “royalty pay” (adică răsplata regală) .
Astăzi, sunt foarte puţine afaceri sau industrii care plătesc venitul rezidual.
Cântăreţii, autorii şi agenţii de asigurări sunt printre puţinii care obţin venitul acesta.
Dacă scrii sau înregistrezi un cântec de succes , de fiecare dată când acesta este dat la radio sau când se vinde un CD , primeşti un comision, sau o “răsplată regală”.
În Network Marketing , venitul rezidual este primit în continuare , ca urmare a efortului depus iniţial. Acest venit se bazează pe vânzarea de produse şi servicii. Aceste produse trebuie să continue să genereze vânzări repetitive. Acesta este unul dintre motivele pentru care produsele “consumabile” sunt cele mai eficiente în Network Marketing. Produsele “consumabile” sunt acelea cumpărate , folosite şi apoi înlocuite, din nou şi din nou.
Venitul rezidual este dorit în Network Marketing, pentru că el este ceea ce îţi permite să depui un efort considerabil la început şi apoi să obţii recompense în lunile şi anii care vor urma!
Prin crearea unei organizaţii de oameni care muncesc pentru un scop comun , vei avea posibilitatea de a asigura o răsplată reziduală puternică , care va dura ani de zile. Acesta este motivul pentru care este important să înţelegi acest avantaj de plată şi să investeşti efortul,  energia şi timpul tău în alţi oameni.
Câştigul venitului rezidual necesită anumite lucruri – în primul rând trebuie luate măsuri pentru obţinerea dinamismului în organizaţia ta. În al doilea rând , să continui să construieşti pe acest dinamism şi să înveţi pe alţii să facă acelaşi lucru.
În cele din urmă, înveţi şi îţi dezvolţi abilităţi de conducere , care vor oferi baza ce vă susţine întreaga organizaţie. Oamenii urmează alţi oameni, iar abilităţile de conducere se dezvoltă. Liderii se creează , nu se nasc neapărat.
La început, ai “privilegiul” de a lucra numeroase ore pentru un venit mic. În final , ai “bucuria” de a lucra puţine ore pentru o sumă mare luna de lună.
Oamenii mă întreabă tot timpul câţi bani am făcut în prima lună de afaceri. Răspunsul este – “ Nu ştiu. Nu ştiu , pentru că sunt plătită în continuare , în fiecare lună , pentru eforturile pe care le-am depus în prima lună. “ Aceasta este puterea venitului rezidual!
Înscrie-te şi apoi depune cât mai mult efort în fiecare lună. Fii liderul altor oameni şi urmăreşte cum venitul rezidual va apărea.


Articol de Ted Nuyten , 

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: