USANA ia medalia de aur NutriSearch

16 septembrie 2013, ora 04:05, in categoria Info MLM, Multi Level Marketing

Dan Macuga ofiţerul-şef de comunicaţii al USANA

Corporaţia USANA Health Sciences, o companie globală de suplimente nutriţionale, a primit prestigioasa distincţie “Alegerea Editorului” în cel mai recent Ghid Comparativ NutriSearch pentru Suplimente Nutriţionale, pentru a cincea oară premiul Ediţia Consumatorului precum şi Medalia de Aur NutriSearch pentru Realizări, cea mai înaltă distincţie posibilă. Este a treia oară consecutiv când USANA a câştigat aceste distincţii.

USANA este o facilitate înregistrată FDA şi lucrează fără oprire să adere la rigorile FDA în producţia celor mai pure suplimente nutriţionale pentru consumatorii săi” a spus Dan Macuga, ofiterul-sef de comunicaţii al USANA. “ Deoarece producem peste 90% din suplimentele noastre in casa, ca o procedură pentru a menţine controlul ingredientelor şi procesul de manufacturare, să primim această preţioasă distincţie onorifică, pentru a treia oară, este un testimonial că luăm în serios siguranţa şi calitatea produselor noastre şi că noi chiar punem în practică ceea ce recomandăm.”

Ghidul, care compară independent, observă şi punctează peste 1200 de suplimente în America de Nord, evaluează nu doar nutrienţii incluşi într-un supliment dar şi “balanţa acelor ingrediente şi practica manufacturării.

” Ultima ediţie include descoperiri ştiinţific recente pe iod şi Vitamina D – doi nutrienţi care timp îndelungat au fost subestimate şi înţelese greşit – şi au fost complet rescrise de la cap la coadă.

Multe dintre criteriile analitice folosite în NutriSearch pentru a puncta produsele nutriţionale au fost obţinute ca un rezultat al acestei cercetări emergente. Ghidul este scris atât din perspectiva unui instrument educaţional dar şi al unuia bazat pe consum, purtând cititorul printr-o explicaţie detaliată al motivului pentru care dietele moderne nutritiv-deficitare cer să le suplimentăm pentru a proteja sănătatea şi observând dovezile ştiinţifice care arată că suplimentele sunt instrumente nutriţionale eficiente în căutarea sănătăţii optime” spune Lyle MacWilliam, autorul ghidului.

USANA, compania care a atins nivelul de Aur, nu doar a demonstrat înaltele standarde ale calităţii pe care le are, dar a şi lăsat ca produsele sale să fie analizate de către un terţ, ale căror analize certifică faptul că, ce scrie pe etichetă se găseşte în sticlă. USANA a participat la Programul de Certificare a Calităţii al ConsumerLab.com – furnizorul de top de rezultate la testări independente pentru suplimente. Compania nutriţională a primit certificarea ConsumerLab.com pentru produsele sale în 2013, printre care Essentials (TM) şi CoQuinone (R) şi alte 30 suplimente.

 

 

Scris de: Tina Williams

Traducere de: Maria Stefanian

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: