USANA, compania de suplimente nutritive ce numără medalii la Jocurile Olimpice de Iarnă

5 martie 2014, ora 00:54, in categoria Info MLM, Network marketing

Deja lider în nutriţie, acum şi lider în medalii de aur la Jocurile Olimpice de Iarnă, USANA îi felicită pe toţi atleţii sponsorizaţi pentru rezultatele remarcabile la Sochi!
Dacă Echipa USANA ar fi fost un stat, ar fi fost pe locul doi în topul cu cele mai multe medalii din toate timpurile. USANA a cumulat 30 de poziţii pe podium cu 13 medalii de aur, 7 de argint şi 10 de bronz, în strânsa competiţie cu Rusia pentru cele mai multe medalii de aur din Jocurile Olimpice de Iarnă.
Atleţii sponsorizaţi de către USANA au ridicat sus ştacheta pentru următoarele competiţii, marcând locurile lor în istorie pe parcursul a 10 evenimente, inclusiv 4 competiţii în deschiderere la Jocurile Olimpice de Iarnă.

“Sute de atleţi îşi pun încrederea în USANA iar acest număr de medalii arată de ce”, spune Dan Macuga, Directorul Executiv în comunicare, USANA. “Pentru a ne clasa pe locul doi este fenomenal iar noi nu am putea fi mai mândri de toţi atleţii din USANA Team pentru performanţele de la Sochi.”

În lumina reflectoarelor am urmărit evoluţia atleţilor şi am fost martori la medalierea următorilor sportivi de performanţă mondială, sponsorizaţi de USANA:
Ambasadoarea de Brand USANA, Meaghan Mikkelson–Reid a câştigat aurul pentru a doua oară consecutiv după ce echipa feminină de hochei a Canadei a învins SUA cu 3 la 2.
Asociaţia SUA de Ski şi Snowboard a înscris 17 medalii dintre care 8 de aur, 3 de argint şi 6 de bronz în timpul jocurilor de Iarnă, inclusive aurul istoric atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei, în evenimentele sportive din deschidere.

Atleţii de la categoria Patinaj de Viteză SUA, J.R. Celski, Eddy Alvarez, Chris Creveling şi Jordan Malone au dus acasă medalia de argint, unica medalie a echipei, lucru care a marcat performanţa lor la Sochi.

Echipa la Cursa de Viteză la Patinaj a Canadei a luat o medalie de aur, două de argint şi două de bronz. Denny Morrison este cel care a câştigat două dintre ele.

5 atleţi sponsorizaţi USANA din Coreea de Sud din echipele aflate în competiţie pentru Cursa de viteză şi pentru Pista scurtă la patinaj, au luat 5 medalii, dintre care 3 au ost câştigate de Park Seung-hi în rundele de 1000, 3000 şi 500 metri.

Atletele americane care concuraseră la Ski la Sărituri, Jessica Jerome, Lindsey Van şi Ambasadoarea Brandului Sarah Hendrickson au urcat până pe poziţiile 10, 15 şi respectiv 21.

Toţi atleţii mai-sus numiţi sunt fie distribuitori, fie consumatori fideli ai produselor USANA, lucru pentru care au primit compensaţii pentru parteneriatul/fidelitatea lor faţă de compania ce are ca scop producerea de suplimente nutritive de foarte bună calitate.

 

Sursa: TINA WILLIAMS

Traducător: MARIA ŞTEFANIAN

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: