Un nou protest anuntat duminica, ora 18:00, in Piata Universitatii din Capitala

16 noiembrie 2014, ora 16:40, in categoria Diaspora, Evenimente, Stiri

Sursa : HotNews.ro

 

 Un miting pro-democratie este anuntat duminica, de la ora 18:00, in Piata Universitatii din Capitala. Sub titlul “Democratie, te strigam in strada”, Uniti Salvam ii cheama in strada pe toti cei care vor sa ii sustine pe romanii din diaspora care se confrunta duminica, din nou, cu probleme la vot. “Revolta ne scoate in strada. Vrem vot electronic, vrem eliminarea barierelor in calea participarii”, arata organizatorii.

Piata Universitatii,
14-15-16 noiembrie, ora 18.00

Se implinesc numaidecat 25 de ani de la revolutie. Catifeaua de-atunci a mucegait, prin gauri vi se vad toate slabiciunile, va cad toate mastile, sunteti doar cartoane. MAE considera de cuviinta sa aniverseze revolutia impiedicand romanii din diaspora sa voteze. S-a petrecut si o demitere de forma, nu de fond. Stim foarte bine ce aveti de gand sa faceti, dar de data asta suntem aici. Dupa 2 saptamani de presiuni, de proteste, de semnale de alarma trase.

A venit momentul sa-l tragem pe ultimul. Ne-ati luat atat de multe in anii care s-au scurs de-atunci, incat uneori dreptul de a vota e tot ce mai avem. Iesim in strada pentru el. Iesim in strada pentru ca ne-am saturat sa fim un popor de victime. Nu aveti voi calusuri cate guri avem noi. Avem o arma mai puternica decat voi toti la un loc: democratia.

Revolta ne scoate in strada. Vrem vot electronic, vrem eliminarea barierelor in calea participarii. Ne vedem in Piata Universitatii, locul in care romanii s-au scufundat in intuneric si nu s-au mai intors pentru ca noi sa putem vota azi. Pentru noi, cei liberi.

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: