Un deliciu

10 martie 2015, ora 17:00, in categoria Bucataria traditionala romaneasca

 

INGREDIENTE

  • 500-600 g ficat de pui
  • 8 oua fierte
  • 100 g sunca
  • 100 gcascaval
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 2-3 catei de usturoi
  • 10 oua nefierte
  • sare,piper

 

MOD DE PREPARARE RETETA :

Fierbem ficatul de pui si il lasam la racit,am luat o caserola si a avut 560g, il taiem cubulete.Sunca,cascavalul ,ceapa,usturoiul,patrunjelul si ouale fierte le taiem marunt,adaugam sarea si piperul si incorporam cele 10 oua nefierte pe rand.

Punem compozitia intr-o tava unsa cu unt si o dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste.Este foarte bun.Pofta buna !

 

 

SURSA: bucataras.ro                                                 AUTOR: Mihaela Dobrescu

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: