Trafic deschis pe DN 1A, circulandu-se alternativ in zona Maneciu

23 iulie 2014, ora 12:25, in categoria Actiuni / Articole / Creatii, Stiri

Echipajele ISU Prahova au fost în alertă azi-noapte. După precipitaţiile abundente, oamenii din trei localităţi prahovene au solicitat ajutorul pompierilor.

S-au rupt norii! A plouat torenţial, mai ales în zona de munte. La Măneciu Ungureni şi la Măneciu Pământeni (comuna Măneciu), precum şi la Izvoarele mai multe gospodării au fost inundate. Echipajele ISU Prahova au intervenit cu motopompe. Intervenţiile au durat în intervalul 04.00 – 08.00.

Trafic deschis pe DN 1A, circulandu-se alternativ in zona Maneciu

Traficul rutier pe DN 1A, care a fost închis total, miercuri dimineaţă, timp de peste o oră din cauza aluviunilor care s-au scurs de pe versanţi, a fost deschis, iar în zona Măneciu se circulă alternativ dirijat pe un singur sens.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, la Măneciu a fost deschis circulaţiei doar sensul de mers Ploieşti-Braşov al DN 1A, traficul fiind dirijat de poliţiştii Serviciului Rutier.

Traficul rutier a fost închis total pe DN 1A, circulaţia fiind deviată de la Blejoi şi respectiv de la Braşov pe DN 1, din cauza aluviunilor care s-au scurs pe şosea la km 133+400 m, în zona localităţii Măneciu, acestea întinzându-se pe o lungime de peste 50 de metri şi măsurând aproximativ un metru în înălţime.

SURSA:http://www.ziarulprahova.ro/ultimele_stiri

AUTOR: Mihaela Dobrescu

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: