Toţi bărbaţii vor… sex

3 martie 2018, ora 21:21, in categoria Diverse, Maria Dumitrache

Nimic mai adevărat decât această expresie. Însă nu trebuie să te loveşti de ea ca de un perete şi să te ascunzi în casă pentru că n-ai nimic de oferit celor care nu cer şi nu ştiu altceva.

Arată-i altfel
E posibil să ai prima întâlnire cu el iar el să plece de acasă cu prezervativul în buzunar. Şi ce dacă. E normal să se gândească la sex, asta nu înseamnă că trebuie să se întâmple. Trebuie să ştii să-ţi construieşti momentul perfect pentru că atunci când chiar se va întâmpla să ştii exact cu cine faci sex şi mai ales de ce.

Distrează-te înainte şi mai ales după
Trăim într-o lume care nu-şi acordá prea mult timp pentru nevoile personale. Toţi suntem într-o grabă nebună şi de multe ori nu avem timp nici să suferim sau să plângem după cineva pentru că imediat altcineva apare în peisaj. Aşadar, dacă în ochii lui se citeşte doar sex, şterge asta şi scrie altceva: timp plăcut împreună.

Află cine este şi spune-i şi lui
Ai să observi cât de pierdut în spaţiu este neştiind exact care este rolul lui pe acest pământ. Descoperă-l de faţă cu el. Pune-i întrebări semi-personale, ascultă ce are de spus şi ai să observi cât de multă plăcere îi va face asta.

Sexul este important dar nu astăzi
Nu trebuie să-l faci să creadă că urăşti partidele de sex şi că ai prefera oricând să citeşti o carte. Trebuie doar să ştie că nu-ţi place să vorbeşti încontinuu despre asta şi că atunci când se întâmplă este minunat dar nu se învârte toată viaţa ta în jurul acestei experienţe.

Toţi bărbaţii vor sex?
Ar fi greşit să spunem asta fără să o explicăm, toţi bărbaţii vor sex însă nu doar sex. Toţi căutăm persoana aceea care să ni le ofere pe toate, însă de multe ori ne mulţumim şi cu mai puţin. Acel puţin de cele mai multe ori poate fi o partidă de sex. Dacă ai mai multe de oferit, lasă-i şansă să afle că eşti mai mult decât crede.

Până la urmă contează cine se gândeşte mai mult la sex?! Nu, normal! Important este să ne simţim bine, oricând şi oriunde e posibil!

Sursa:
femeia.ro

Autor: Maria Dumitrache

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: