Tarta cu ceapa,carnati si cascaval afumat

12 septembrie 2015, ora 16:00, in categoria Bucataria traditionala romaneasca

 

INGREDIENTE

  • 150 ml apa calduta
  • 150 ml lapte
  • 800 g de faina
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 pl de drojdie
  • 1 lg de sare
  • 1 ou
  • Umplutura:
  • 100 g cascaval afumat
  • 1 bucata carnati afumat
  • 1 ceapa
  • pasta de rosii Cirio
  • oregano

 

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ceapa,carnati si cascaval afumat:

            Mai intai preparam maiaua (apa calduta cu lingura de zahar si drojdia). Intr-un castron punem faina, in mijloc punem maiaua, oul, laptele si uleiul. Framantam bine aluatul si lasam sa creasca. Cand aluatul a crescut intindem 2 foi pentru 2 tarte si le asezam in forme unse cu unt.

Fiecare tarta o ungem cu pasta de rosii Cirio, asezam feliute de carnati, radem cascaval si presaram feliute de ceapa si oregano. Dam tavile la cuptorul incins pentru 20 – 30 de minute. Pofta buna!

 

 

SURSA: bucataras.ro                             AUTOR: Mihaela Dobrescu

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: