Tarta cu ceapa,carnati si cascaval afumat
12 septembrie 2015, ora 16:00, in categoria Bucataria traditionala romaneasca
INGREDIENTE
- 150 ml apa calduta
- 150 ml lapte
- 800 g de faina
- 1 lingurita de zahar
- 1 pl de drojdie
- 1 lg de sare
- 1 ou
- Umplutura:
- 100 g cascaval afumat
- 1 bucata carnati afumat
- 1 ceapa
- pasta de rosii Cirio
- oregano
MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ceapa,carnati si cascaval afumat:
Mai intai preparam maiaua (apa calduta cu lingura de zahar si drojdia). Intr-un castron punem faina, in mijloc punem maiaua, oul, laptele si uleiul. Framantam bine aluatul si lasam sa creasca. Cand aluatul a crescut intindem 2 foi pentru 2 tarte si le asezam in forme unse cu unt.
Fiecare tarta o ungem cu pasta de rosii Cirio, asezam feliute de carnati, radem cascaval si presaram feliute de ceapa si oregano. Dam tavile la cuptorul incins pentru 20 – 30 de minute. Pofta buna!
SURSA: bucataras.ro AUTOR: Mihaela Dobrescu