Talk Fusion relansează Pachetul de Produse de Bază

9 februarie 2014, ora 00:46, in categoria Info MLM, Network marketing

Când un Client sau un Asociat achiziţionează un Pachet de Produse de bază aceştia vor primi produsul lider în industrie, E-mail-ul Video, care îi permite utilizatorului să trimită mesaje video de calitate HD prin e-mail. În mesajul video apare ilustrat trupul expeditorului e-mailului, într-un format dintre peste 1000 de tipare gata de folosit.

Nu este nevoie de niciun download sau ataşament iar destinatarii văd imaginea în sine, mai degrabă decât un link suspicios.

Clienţii sau Asociaţii Starter vor primi propriul Centru Video de Comunicaţii unde pot monitoriza campaniile de e-mail si să îşi upgradeze pachetul de produse pentru a avea acces la restul produselor de comunicare video, inclusiv Transmisiune în Direct Premier 3-în-1, produsul Talk Fusion CONNECT pentru Video Conferinţe sau Transfer de Date; Primele Newsletter-ele Video din Lume; Formularele electronice de înscriere; Răspuns Automatic Video; Video Blog; Transmisie de Date Video şi multe altele.

Cei care se pregătesc să devină Asociaţi, iau parte la Planul Talk Fusion de Compensare Instantă şi câştigă comisioane din împărţirea veştii talk fusion cu alţii, vor vedea că Pachetul de produse Starter este atractiv, efectiv şi permisibil pentru a prezenta oricui, oriunde oportunitatea şi produsele remarcabile ale brandului.

Pachetul Starter este o metodă excelentă de a începe o afacere cu Talk Fusion sau să îmbunătăţească o firmă existentă, într-un anumit buget” spune Bob reina, Directorul executiv şi Fondatorul Talk Fusion. Nu a fost vreodată mai uşor individual pentru persoane să îşi atingă visele în timp ce îi ajută pe alţii să îşi schimbe viaţa”

Pachetul de produse Starter Talk Fusion va fi disponibil prin intermediul Asociaşiilor foarte curând în peste 140 de ţări.

 

Sursa: TED NUYTEN

Traducător: Maria Ştefanian

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: