Succesul Monumental al lui Artur Kachanov în Talk Fusion

9 martie 2014, ora 00:46, in categoria Info MLM, Network marketing

Artur Kachanov din Ucraina, ajuns la nivel de Diamant Albastru în Talk Fusion, nu este străin când vine vorba de vânzările în reţea.

Înainte de a se fi alăturat Talk Fusion în ianuarie 2011, a petrecut ani la rândul predând oamenilor principiile construirii unei afaceri pe Internet şi i-a ajutat să îşi dezvolte aptitudinile de lideri.

Când a auzit de posibilitatea construirii unei afaceri în Talk Fusion a ştiut imediat că exista, iată, o cale mai bună decât ce văzuse până atunci. Artur povesteşte că a fost atras de companie datorită mai multor factori cheie.

Primul dintre acestea a fost legitimitatea deja consolidată a companiei Talk Fusion. Multe firme care pretind a fi companii de vânzări în reţea şi care aclamă că te îmbogăţesc rapid răsar ca ciupercile după ploaie în industria de vânzări dar foarte curând acestea dispar lăsând oameni dezamăgiţi care apoi evită afacerile de acest gen, deşi nu toate sunt de o asemenea reputaţie.

Reputaţia de a fi o companie de încredere este câştigată de Talk Fusion prin cei peste 7 ani de existenţă şi prin parteneriatul cu Direct Selling Association (Asociaţia Vânzărilor Directe), factori ce au avut un rol major în decizia finală a lui Artur.

“Bob Reina, Directorul Fondator Talk Fusion, îşi ţine fiecare promisiune pe care o face, iar oamenii care lucrează pentru Talk Fusion sunt mulţumiţi. Nu am găsit vreo oportunitate mai bună sau mai sigură în alte părţi.”

Dar factorul decisiv a fost Primul Plan de Compensare cu Plata Instant din Lume, Talk Fusion fiind singura companie de vânzări în reţea care îşi plăteşte asociaţii în câteva minute.

Astăzi, datorită companiei Talk Fusion, Artur are o echipă de peste 140.000 parteneri în multe ţări iar viaţa lui s-a schimbat complet.

El şi familia lui se bucură acum de un stil de viaţă care le permite un trai bun şi oportunităţi. Ei călătoresc prin lume, posedă numeroase maşini de lux şi au posibilitatea de a dărui cu generozitate fundaţiilor de caritate.

“Cel mai important lucru pentru mine şi soţia mea este faptul că fiii noştri, viitorii nepoţi şi strănepoţi vor avea cu toţii libertatea financiară solidă care poate fi lăsată moştenire din generaţie în generaţie.”

Misiunea lui Artur în Talk Fusion este simplă. El adoră să fie parte din echipa globală de oameni dedicaţi, inteligenţi şi de succes. Lucrând împreună, Artur vrea să ajute la îmbunătăţirea a milioane de alte persoane să obţină ceea ce îşi doresc în viaţă. În final, este ceea ce le dă liderilor adevăraţi din industrie cea mai mare satisfacţie.

 

Sursa: TED NUYTEN

Traducerea şi adaptarea: Maria Ştefanian

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: