Subvenţii de 60% pentru vacanţe în Egipt. O săptămână la all inclusive în „ţara faraonilor“ costă acum de la 299 de euro

28 iulie 2015, ora 14:00, in categoria Turism international

 

 

Turiştii români pot beneficia acum de subvenţii de 60% în Egipt, preţurile finale ajungând să fie jumătate faţă de cele din Turcia, potrivit unui comunicat al agenţiei de voiaj Christian Tour.

În anumite situaţii, clienţii plătesc doar contravaloarea biletului de avion şi au parte de o săptămână de sejur cu cazare şi masa la condiţii de all inclusive sau ultra all inclusive. Astfel că preţurile pentru un sejur în Egipt pornesc de la doar 299 euro“, se arată în comunicat al ageţiei. Charterele pornesc încă de la începutul lui august, atât pentru Hurghada cât şi pentru Sharm-el-Sheikh, iar zborurile sunt garantate în fiecare zi de sâmbătă, până în luna decembrie. Campania face parte dintr-o amplă strategie de promovare a destinaţiei pe termen lung, pusă la punct de către mai multe oficii de promovare, hotelieri şi organizaţii guvernamentale din Egipt. Turiştii pot vizita în Egipt piramidele, marile temple faraonice, Nilul sau se pot relaxa pe plajele Mării Roşii. Christian Tour este una din cele mai mari agenţii de turism din România. Societatea a înregistrat în anul 2014 o cifră de afaceri de 213 milioane de lei şi un profit net 2,3 milioane de lei.

SURSA: adevarul.ro                        AUTOR: Mihaela Dobrescu
 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: