Stop cadru: cei mai frumoşi sâni din istoria filmului

30 mai 2018, ora 00:13, in categoria Diverse, Maria Dumitrache

SmileÎn filme, sânii joacă propriul lor rol. Mai ales când sunt ai actriţelor pe care le-am selectat în galeria foto.

Fiecare pereche de sâni grăieşte după limba sa în filmele în care au fost vinovate de close-up-uri (discrete, desigur) şi merită atenţie specială, admiraţie şi…o galerie foto!

Aşa că am ales pentru voi zece dintre cei mai frumoşi sâni văzuţi în filme. Firesc, nu închidem lista şi aşteptăm de la voi continuarea.

Dincolo de jocul superb al Evei Green şi subiectul ultra dezbătut al filmului The Dreamers, mai există ceva care ne-a rămas pe retină. Sânii actriţei, mai ales din scena în care o imită pe Afrodita. Şi nu, nu preferăm originalul. Tot ai Evei sunt mai frumoşi. Putem spune că sânii Evei Green sunt un evergreen.

Sânii Angelinei au ceva (nu, nu vorbim de sfârcuri ciudate) care fac mai frumos orice film în care apar. Deocamdată, să o admirăm în fillmul Gia.

 

Nadia din American Pie a fost visul oricărui adolescent. Şi, să fim serioşi, nu putem condamna pe nimeni. Sânii ei sunt ca amintirile din copilărie: puternici şi plăcuţi. Poate că ea a fost unul dintre foarte puţinele lucruri bune din film.

Una dintre scenele pe care le vom ţine minte întotdeauna din Swordfish este cea în care Halle Berry citeşte. Mai e nevoie să spunem că nu pentru coperta cărţii am reţinut scena?

Sofia Loren în “Ieri, Oggi, Domani” nu ne-a înnebunit neapărat pentru sâni, ci pentru “echipa” pe care ei o fac cu picioarele, dresurile şi lenjeria. Şi preferăm să ne-o amintim aşa, cu zâmbetul şi fermitatea din anii 60.

Încă nu e clar de ce “9 săptămâni şi jumătate” a avut succesul acela. Să fie de la povestea erotică sau de la sânii lui Kim Bessinger? Un lucru e sigur: elementele s-au completat numai bine.

Irreversible este unul dintre acele filme la care te mai gândeşti încă două zile după ce l-ai văzut. Pentru că subiectul este destul de şocant, realizarea lui foarte bună dar, mai ales, au apărut şi sânii Monicăi Bellucci. Oare atât de încântat e şi Vincent Cassel?

În Basic Instinct nu doar picioarele lui Sharon Stone sunt incendiare. Dacă nu aţi orbit atunci când aţi văzut faimoasa mişcare a membrelor, atunci înseamnă că i-aţi admirat şi sânii lui Stone.

 

Nu-i aşa că, până la “Trading Places”, nu v-aţi gândit vreodată că sânii lui Jamie Lee arată atât de bine?

Sursa:
gq.ro

Redactor: Maria Dumitrache

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: