Simona Halep: Serena mi-a spus că vrea să facă o poză cu viitorul număr 1 mondial

27 octombrie 2014, ora 13:30, in categoria CONCURSURI, Cultural-Sportive, Simona Halep

 

Tenismena Simona Halep a revenit în ţară după Turneul Campioanelor de la Singapore şi a susţinut o conferinţă de presă la Aeroportul Henri Coandă.

Halep a jucat la Singapore finala turneului, unde a fost învinsă de numărul 1 mondial, Serana Williams, cu scorul de 6-3, 6-0. În urma acestui turneu, Simona Halep a avansat pe poziţia 3 în clasamentul WTA.

Principalele declaraţii:

Întotdeauna Serena a fost un exemplu pentru mine, mereu a vorbit frumos despre mine. Eu chiar cred că este cea mai bună jucătoare din lume. A fost un moment frumos cînd mi-a zis că vrea să facă o poză cu viitorul număr 1 mondial. Mama ei făcea fotografia. Îmi doresc să ajung, clasamentul nu este foarte important pentru mine.

După vacanţă voi lua o decizie în ceea ce priveşte staff-ul şi echipa mea.E un lucru foarte mare pentru România faptul că am ajuns în finală la Turneul Campioanelor. Sper că la Fed Cup să cîştig din nou la Galaţi, am cîştigat multe turnee acolo la junioare. Muncesc ca să cîştig şi bani

- Am încercat să o înving şi pe Ana Ivanovici. Victoria cu Serena nu înseamnă totul pentru cariera mea. Îmi dă încredere că pot ajunge la un nivel foarte bun. Sînt încrezătoare în forţa mea şi sper să mai joc cu ea şi să şi cîştig

 

Sursa foto: Mediafax

 SURSA : stiripesurse.ro                 AUTOR : Ninel Stama

 

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: