Simona Halep s-a calificat in aceasta dimineata in finala de la Shenzen!Cine poate fi cealalta finalista

9 ianuarie 2015, ora 07:40, in categoria Simona Halep, Stiri

 

Autor : Ninel Stama***** Foto : facebook *****Simona Halep a reusit in aceasta dimineata, intr-un meci care a inceput la ora 6.00 AM- ora Ro, sa o invinga pe favorita publicului , chinezoaiaca Saisai Zhengîn semifinala turneului de la Shenzhen, scor 6-2, 6-3,  după un meci care a durat  o oră şi 26 de minute.

Un meci in care Saiasai Zheng a acuzat dureri la spate si a jucat cu un bandaj la picior, vizibil obosita dupa meciurile din acest turneu dar, demonstrand o pregatire tehnica speciala:  am remarcat un puternic rever(in special in lung de linie). In varsta de numai 20 de ani, Saisai Zheng este jucatoarea care a eliminat-o in primul tur al acestui turneu, pe jucatoarea romanca Alexandra Dulgheru .

Departe de forma maxima, Simonei Halep(turneul de la Shenzhen fiind un turneu de “incalzire”), a stiut sa gestioneze momentele cheie ale meciului, in special in setul 2 care a fost mai echilibrat, a inchis cu ghemuri mai usoare pe serviciu  si a finalizat meciul cu un “as”!

 

 Simona Halep va juca finala împotriva învingătoarei  de astazi (ora 8.30 ora Ro) dintre Timea Bacsinszky, locul 47 WTA, şi Petra Kvitova, poziţia a patra mondială şi a doua favorită a turneului.
Mult succes Simona !!!


 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: