Simona Halep, meciul si schimbul ANULUI in tenis! WTA a anuntat rezultatele votului finalului de an

6 decembrie 2014, ora 14:00, in categoria Cultural-Sportive, Evenimente, Simona Halep

•Prezenta la evenimentul Kid’s Day, la Constanta, unde le-a facut o surpriza copiilor pasionati de tenis , Simona Halep a primit o veste frumoasa si din partea WTA
•Halep a castigat doua dintre sondajele finalului de an, aceasta fiind una dintre protagonistele “meciului anului” si a “schimbului anului”

Simona Halep se bucura de ultimele zile libere, inaintea noului an competitional, in care vrea sa castige primul titlu de Grand Slam din cariera. Tanara jucatoare le-a facut, astazi, o surpriza celor 350 de copii prezenti la Kid’s Day, la Constanta, aceasta schimband, alaturi de Horia Tecau, cateva mingi cu acesta si fotografiindu-se alaturi de ei.

In timp ce Simona Halep petrecea ziua de “Mos Nicolae” alaturi de copii, Federatia Internationala de tenis Feminin (WTA) anunta rezultatele votului pentru cele mai tari momente ale anului 2014.

Nominalizata si la categoria “Jucatoarea anului”, Simona Halep nu i-a putut lua fata Agnieszkai Radwanska, cea care a strans mai multe voturi. In schimb, romanca, cu aproape 30 de mii de voturi, a fost desemnata una dintre protagonistele celui mai frumos schimb din 2014.

 

Schimbul dintre Simona Halep si Kirsten Flipkens, de la Cincinnati, finalizat de romanca cu un rever elevant, a fost desemnat cel mai frumos al anului in tenisul feminin.

“De la rever perfect la voleu din alergare si scurta de efect, Simona Halep a aratat tot in acest punct, reusind sa castige disputa cu Flipkens cu un voleu din rever in partea libera a terenului advers”, au descris cei de la WTA schimbul celor doua.

De asemenea, meciul dintre Simona Halep si Maria Sharapova de la Roland garros(finala) , a fost declarat cel mai frumos al anului intr-un turneu de Grand Slam.

Felicitari Simona, ai fost si vei ramane Regina tenisului romanesc.Sanatate si mult succes in 2015!

SURSA : www.sport.ro                                       AUTOR :NINEL STAMA

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: