Simona Halep a castigat in aceasta dimineata finala cu numarul 15 din cariera sa : Turneul de la Shenzen, la capatul unui meci perfect adjudecat cu 6-2, 6-2, in fata elvetiencei Timea Bacsinsky.Felicitari Simona!!!

10 ianuarie 2015, ora 08:40, in categoria Evenimente, Simona Halep, Stiri

Autor : Ninel Stama*****Simona Halep, principala favorită a turneului, s-a impus fără emoţii in aceasta dimineata in finala turneului de la Shenzen-China, după aproximativ o oră de joc, castigand cu un scor categoric de 6-2,6-2, in fata jucatoarei Timea Bacszinsky din Elvetia, locul 47 WTA (  tatal ei , antrenor de tenis, roman de origine).Timea a recunoscut in declaratia de la finalului de meci ca ” Simona a fost prea puternica pentru mine astazi”.

Pentru Simona a fost a 15-a finala din cariera sa si este al 9 -lea turneu castigat.Un start bun, ” o incalzire ” excelenta pentru ea , avand in vedere programul foarte incarcat din luna ianuarie 2015 : pe 11 ianuarie va incepe turneul de la Sydney si din 19 ianuarie va juca la Australian Open.

Pentru victoria din finala de astazi , Simona Halep a primit un cec de 112.000 de dolari (suma bruta) si 280 de puncte WTA.

 

Declaraţiile SIMONEI HALEP după încheierea finalei : “A fost un început fantastic pentru mine anul acesta şi e prima dată când joc bine în China. Vă mulţumesc că aţi venit să ne sprijiniţi! Sper să performez la fel de bine ca Li Na. Vreau să iau fiecare turneu şi fiecare meci la rândul său, sper să mă descurc bine la Australian Open.”

Felicitari Simona!!!Zilele libere le vei petrece mai mult pe drum, zburand din China in Australia…Echipa Jurnaluldedrajna este alaturi de tine, cu incredere , concentrare si cu credinta vei reusi , cu siguranta , sa ai un 2015 formidabil !

Doamne ajuta!!! 

Autor : Ninel Stama

 

Surse: digisport 1, livetenis.ro, prosport.ro, gsp.ro  Foto trofeu : facebook/Simona Halep

Queen Simona, perfectă în finala cu numărul 15. Este campioană la Shenzhen, la capătul unei finale controlate cu autoritate în faţa elveţiencei Bacsinszky şi promite spectacol în Australia: "A fost o săptămână fantastică"
 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: