Simona Halep a castigat astazi primul meci al anului, contra jucatoarei Annika Beck din Germania.Afla cu cine joaca in optimile turneului

5 ianuarie 2015, ora 10:00, in categoria Cultural-Sportive, Simona Halep, Stiri


Asa cum anticipam in articolul anterior , orice inceput este greu.Cu atat mai mult inceputul de an, dupa sarbatori.Cu mari emotii, astazi  Simona Halep s-a calificat în optimile turneului de la Shenzen, China, după o victorie muncită împotriva nemţoaicei Annika Beck, scor 4-6, 6-4, 6-3. Ea  va intalni in turul următor o rusoaica, Simona Halep va juca împotriva  Nataliei Vikhlyantseva, o jucatoare  in varsta de 17 ani.

 

Simona Halep a pierdut primul set disputat în compania jucatoarei Annika Beck, după ce a cedat un break în finalul manşei, 4-6. A urmat un set secund în care ambele jucătoare s-au întrecut în breakuri.

Favorită numărul 1 a turneului şi număr 3 mondial, Simona Halep a fost mult mai agresivă pe finalul setului II şi a închis la 6-4, după 3 gameuri consecutive cîştigate, dintre care două pe serviciul adversarei!

În ultima parte a meciului, ambele jucătoare au păstrat echilibrul pînă la 2-2, cînd nemţoaica de 20 de ani a obţinut breakul. Halep a apăsat din nou pedala de acceleraţie şi a cîştigat 3 gameuri consecutive, punînd punct primei victorii din acest an!

Felicitari si Doamne ajuta !!!

 

SURSA : gsp.ro, livetenis.ro   FOTO: ziuaconstanta.ro     AUTOR : Ninel Stama

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: