Sheri McCoy, Directorul Executiv Avon, anunţă noul Vice Preşedinte

30 ianuarie 2014, ora 01:53, in categoria Info MLM, Network marketing

Compania Avon anunţă angajamentul lui Nishel Patel în funcţia de Vice Preşedinte Senior, în regiunea Asia-Pacific. Domnul Patel va reporta lui Sheri McCoy Directorul Executiv Avon şi se va alătura Comitetului Directorial al companiei.

Domnul Patel va monitoriza toate afacerile Avon din Asia Pacific. În această poziţie el va avea responsabilitatea să stabilizeze piaţa şi să consolideze afacerile Avon în regiune.

“Ca parte a angajamentului de a creşte afacerea Avon, sunt încântată să anunţ că Nilesh Patel ni se alătură pentru a conduce eforturile noastre în regiunea din Asia Pacifică”, spune doamna McCoy.

“În timpul carierei sale de succes, Nilesh are înregistrări solide de excelenţă strategică şi operaţională, ce pot fi critice după cum muncim să reconstruim afacerea în Asia Pacific. El ştie să contruiască un brand şi să adune o echipă solidă pentru a conduce către rezultate. Nilesh are experienţă, expertiză şi viziuni care sunt calităţi critice pe măsura eforturilor de a îmbunătăţi poziţia noastră în regiunea Asiatică şi globală.”

Domnul Patel se alătură companiei Avon după o carieră de 26 de ani în cadrul companiei Heinz unde a îndeplinit sarcinile de lucru a mai multor poziţii; de-a lungul carierei a căpătat experienţă solidă pe funcţii precum management şi marketing de achiziţii şi a construit un istoric bogat în succese, printre cele mai notabile succese ale sale remarcându-se cele din pieţele asiatice precum în Indonezia şi India.

Domnul Patel deţine o licenţă în Inginerie Chimică de la Universitatea Glamorgan din South Wales.

Avon este compania dedicată femeilor, o companie de top în frumuseţe, cu aproape 11 bilioane dolari în venituri anuale. Avon numără 6 milioane de reprezentanţi activi în vânzări, cu produse disponibile în peste 100 de ţări.

Sursa: TINA WILLIAMS

Traducător: Maria Ştefanian

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: