Sănătatea şi Produsele Bio

29 martie 2019, ora 08:00, in categoria Sfaturi utile

Dragi cititori, a sosit timpul să începem a ne preocupa mai mult de sănătatea noastră şi să învăţăm uşor, uşor cum am putea face acest lucru.
Ştim cu toţii situaţia financiară a ţării , dar nimic nu este mai important decât sănătatea noastră , şi nici un preţ nu este prea mare , când vine vorba de aceasta.
Partea bună este că din ce în ce mai mulţi oameni au început să devină conştienţi de ce produse îşi aleg , fie ele alimente , cosmetice sau produse de curăţenie, şi au înţeles beneficiile aduse de produsele bio.
Le putem denumi produse bio , produse organice sau produse ecologice , dar până la urmă ceea ce trebuie să înţelegem este că pentru alimentele din această gamă se folosesc îngrăşăminte naturale, şi nu sunt folosiţi fertilizatori care sunt sintetici şi nici pesticide. Iar dacă vorbim despre produsele cosmetice bio , acestea sunt bazate pe extracte de plante şi nu sunt toxice.

Avantajele acestor produse bio sunt numeroase.
Cosmeticele bio , spre diferenţă de celelalte produse de pe piaţă, ne aduc marele avantaj că nu sunt constituite din parabeni sau anumite substanţe chimice care ar putea fi agenţi cancerigeni şi nu provoacă alergii .
Un simplu exemplu , dar putem spune că foarte şocant , ne poate face să ne dăm seama la ce ne expunem când folosim produse care nu sunt acreditate ca fiind bio.
Conform unor studii clinice , care nu sunt confirmate şi nici infirmate încă de medici , se pare că aluminiul conţinut în deodorantele de pe piaţă (puteţi şi singuri să vedeţi că şi al dumneavoastră sigur va conţine aşa ceva) este în legătură cu apariţia cancerului la sân. Deodorantul bio nu conţine aluminiu , el nu blochează porii , astfel el nu blochează transpiraţia , ci mirosul. Aşadar , ne dăm seama , acum , de ingredientele nocive la care ne expunem , când folosim deodorantul nostru obişnuit .
Un alt avantaj al acestor produse este faptul că noi , cumpărătorii , putem sta liniştiţi şi puteam avea încredere în acestea , deoarece totul este transparent , şi se fac numeroase inspecţii ale acestor produse , pentru a ne asigura de calitatea lor.
Pentru început sper că v-am impulsionat ca pe viitor să fiţi mai atenţi la ceea ce cumpăraţi , în concluzie, să fiţi mai atenţi cu sănătatea dumneavoastră.
Până data viitoare , multă sănătate că e cea mai bună dintre toate!

Autor : Nema-Rosu Anca

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: