Samsung Galaxy Note 4 debutează în primele imagini neoficiale

14 august 2014, ora 08:53, in categoria Stiri, Tehnologii IT

Devine din ce în ce mai greu să ţii un secret în industria dispozitivelor mobile, iar Samsung dovedeşte încă odată că oricât ai încerca să ascunzi un nou telefon, cumva acesta va ieşi la iveală înainte de anunţul oficial. Astfel, după mai multe zvonuri legate de hardware-ul noului Galaxy Note 4, avem primele imagini neoficiale cu telefonul, fotografiat în toată gloria sa.

Generaţia a patra de phablet-uri de la Samsung nu sare foarte mult de la formula consacrată, însă pare să fi învăţat câteva trucuri noi. Telefonul oferă un display de 5.7 inci care va afişa 2560 x 1440 pixeli (conform zvonurilor) şi totodată pare să se alinieze unei noi filozofii de design.

La fel ca în cazul mult zvonitului Galaxy Alpha, putem vedea pe marginile lui Note 4 o ramă metalică elegantă, care înconjoară întregul telefon. Se pare că Samsung va folosi un schelet metalic exterior pentru întreaga sa gamă de telefoane high-end, o veste care va bucura cu siguranţă fanii.

Partea din spate este din nou realizată din plastic, însă continuă tradiţia pornită de Note 3. Capacul a primit o textură care imită pielea, însă foloseşte un model diferit faţă de cel de anul trecut. În partea de jos a dispozitivului putem observa S-Pen-ul, iar mufa pentru alimentare şi transfer de date pare să fie din nou USB 3.0.

Samsung va dezvălui oficial Galaxy Note 4 la în cadrul eveimentului IFA 2014 de la Berlin, unde a stabilit deja conferinţa Unpacked pentru data de 3 septembrie.

Sursa:
go4it.ro

Autor: Maria Dumitrache

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: