Regina tenisului romanesc, Simona Halep, finalista in Turneul Campioanelor! Scrieti un comentariu si un mesaj pentru Simona si noi vom publica sub forma de articole, cele mai reprezentative comentarii.

26 octombrie 2014, ora 00:15, in categoria CONCURSURI, Cultural-Sportive, Simona Halep

Simona Halep încheie sezonul cu stil: ultimul ei meci dintr-un 2014 de poveste va fi o finală: finala Turneului Campioanelor! 

Simona și-a obținut dreptul de a juca pentru titlu după o victorie mai mult decât clară, 6-2, 6-2 cu fosta ei “umbră”, Agnieszka Radwanska, a treia victorie vs Top 10 în această săptămână. La prima ei apariție la WTA Finals, Simona o va reîntâlni pe Serena Williams în finală, la câteva zile după ce a învins-o în grupe cu 6-0, 6-2. 

Încurajată din tribune de foarte mulți români, parcă mai mulți decât în tot restul săptămânii, Simo a dominat tot meciul cu autoritate, încheindu-l cu 26 de lovituri direct câștigătoare și doar 13 erori neforțate. 

Serena, care a eliminat-o dramatic pe Caroline Wozniacki în tiebreak-ului decisivului și a ajuns până aici doar pentru că Simona i-a oferit o mână de ajutor în ultima etapă a Grupei Roșii, a glumit azi la conferință: “Dacă va fi Halep în finală? Obiectivul meu este să câștig măcar trei game-uri”.

Va fi a 5-a finală a sezonului pentru Simona, după Doha (câștigată), Madrid și Roland Garros (pierdute) și București (câștigată). De asemenea, va fi a 14-a finală a carierei Simonei (8 câștigate vs 5 pierdute).

Indiferent de rezultatul finalei, Simona este sigură că va termina anul în Top 3, cel mai înalt finiș al carierei româncei! Anul trecut, Simona a încheiat sezonul pe locul 11. Acum va urca pe 3, depășind-o pe Kvitova.

…………………………………………………………………..……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Redactia Jurnalului de Drajna , cititorii si ascultatorii nostri, noi toti,  romanii de pretutindeni, te iubim si te respectam Simona !

Regina tenisului romanesc, Simona Halep, a reusit  singura ,  ceea ce politicienii nostri nu au reusit la un loc in ultimii 25 de ani : zeci , sute de milioane de oameni de pe tot globul, cauta acum Romania pe harta lumii si memoreaza tricolorul nostru.Succesul Simonei este un semn divin ca noi romanii meritam o  schimabare de imaginea a tarii noastre, meritam sa traim intr-o altfel de Romanie,  cea a lucrului bine facut, a cinstei si nu a jafului, a muncii si nu a vorbelor, a performantelor si nu a intereselor personale.

Asteptam, dragi cititori,  cu mult interes comentariile si mesajele dumneavoastra pentru Simona.

Succes Simona, Hai Romania !!!

 

SURSA : treizecizero.ro                                             AUTOR : Ninel Stama

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: