Prima Fabrica, un program de automatizare a productiei cu plata in rate

2 noiembrie 2014, ora 21:00, in categoria Social, Stiri

 

Am auzit de nenumarate ori de Prima Casa, de cateva ori de Prima Masina, dar numai o singura data de Prima Fabrica. Aceasta este o initiativa privata prin care intreprinzatorii cu firme de productie isi pot moderniza liniile de fabricatie si le pot achita cu credite obtinute cu ajutorul furnizorului de utilaje.

Clientii pot opta inclusiv pentru linii de imbuteliere a mierii

Beneficiarii Programului Prima Fabrica vor fi intreprinzatorii care sunt deja in productie si vor sa se extinda sau sa-si eficientizeze afacerea prin achizitionarea unor echipamente automate.

Sistem de plata

Reprezentantul companiei Eurodac, Dragos Stoica, ne-a explicat ca firma furnizeaza utilaje automate pentru productie si fabrici la cheie pentru productia de serie, fie ca este vorba de ambalare, procesare, transport, manipulare, etichetare etc. „Le oferim clientilor, in functie de marimea investitiei si de profil, un sistem de rate extinse pe durata unui an pentru achizitionarea liniei de productie, astfel incat beneficiarul sa se poata concentra pe productia si vanzarea produselor si mai putin pe acoperirea costurilor investitiei initiale”, ne-a spus Stoica. El a precizat ca IMM-urile vor primi si un pachet de servicii care include instalare, punere in functiune, garantie si service post garantie.Totodata, un inginer Eurodac va fi prezent, timp de doua saptamani, in fabrica beneficiarilor, pentru a asigura functionarea optima a liniei de productie.

 

SURSA:www.enational.ro                                 AUTOR: Mihaela Dobrescu

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: