Prăjitura “Banoffee”

14 martie 2015, ora 16:00, in categoria Bucataria traditionala romaneasca

Vrei să pregăteşti un desert delicios, uşor de făcut, cu un gust special? Încearcă prăjitura “Banoffee”! E o reţetă simplă, pentru care nu ai nevoie de multe ingrediente şi de coacere.

INGREDIENTE:

100 de grame de biscuiţi

75 grame de unt
1 plic de budincă de caramel
2-3 banane
200 grame de frişcă

MOD DE PREPARARE:

Se fărâmă biscuiţii şi se amestecă împreună cu untul topit. Compoziţia obţinută se întinde pe o tavă şi se presează bine. Se prepară budinca de caramel şi se toarnă peste aluatul obţinut. Se taie bananele şi se aranjează uniform în tavă, apoi se întinde frişca. La final, dacă doriţi, se mai pune un strat de banane şi ciocolată neagră pe deasupra. Poftă bună !

 

SURSA:al.ro                                                             AUTOR: Mihaela Dobrescu

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: