Povestea uluitoare a unei doamne care a descoperit compania ViSi

1 februarie 2014, ora 00:52, in categoria Info MLM, Network marketing

În cele ce urmează, Priscilla Harrison povesteşte felul în care a ajuns să lucreze pentru ViSi, obstacolele prin care a trecut până acolo şi felul cum soţul ei a ajutat-o să le depăşească.

„Ca fost medic stomatolog specializat în igienă orală, provenită din Dallas, Texas, am fost invitată la o afacere de tip vânzări în reţea acum, 24 de ani în timpul unei curse aeriene dinspre Dallas către casa mea. Am văzut despre ce era vorba, am luat informaţia şi am fost ignorantă – oarbă. Ar fi ceva de spus despre inocenţă, dar realitatea şi-a făcut simţiţi colţii cu 2 ani mai târziu când compania a falimentat.

Nu ştiam ce să caut sau ce să întreb referitor la alegerea unei companii dar am învăţat cum să invit, cum să întreb şi cum să recrutez. Nu puteam pune cireaşa la loc pe tort şi am fost prinsă în capcană. Prinsă în capcană şi dezamăgită încât toate speranţele mele au dispărut imediat. Eram sceptică să ma implic în altă companie de vânzări în reţea şi am încercat să mă împac cu resemnarea.

În cele din urmă soţul meu mi-a spus “am fost vreodată la un film prost?” Am spus “da”. Iar el a zis “mai mergem la filme?”, am răspuns “Da”. “Atunci” continuă el “nu industria este atât de rea, ai ales doar compania greşită. Tu te distrai, făceai bani şi cunoşteai oameni minunaţi. Trebuie să mergi să găseşti altă companie şi să treci la treabă”. Şi aşa am făcut.

Am fost implicată în 2 mari companii de atunci şi am făcut bani în prostie stabilind prietenii pe viaţă. Neil Sedaka spune “să te desparţi este un lucru greu de făcut” şi asta este atât de adevărat, dar când nu mă pot ridica în faţa unei săli pline de oameni şi nu pot crede în inima mea că oamenii au toate şansele să reuşească, trebuie să mă aşez în spatele sălii sau să ma uit după o altă companie de vânzări.

Aceste decizii sunt greu de luat deoarece emoţiile sunt puternice iar oamenii sunt importanţi. Ei spun “puterea unui erou este măsurată în raport cu inima sa” iar asta îl descrie pe prietenul meu care mi-a propus afacerea Visi. Timp de 12 luni am urmărit cum Visi creştea. Eram într-un loc nepotrivit pierzându-mi credinţa de a ajuta oamenii să îşi atingă ţelurile şi să îşi îndeplinească visele. Mă luptam cu acel sentiment de “vreau să mă resemnez din nou”. Să uit povestea cu “Visul Măreţ”. A trăi devenise doar a exista şi deci cine are nevoie să îmbrăţişeze succesul. Eram la limita de a deveni foarte cinică şi felul acela de a fi pur şi simplu îţi face să piară zâmbetul de pe buze.

Cu ajutorul şi rabdarea Vice-Preşedintelui în vânzări Ryan Anderson şi după ce l-am cunoscut pe Fondatorul şi Directorul Kent Lewis, pe Paul Frampton şi pe Ryan Lewis am făcut tranziţia. Apoi am ajuns să lucrez cu o echipă de profesionişti dedicaţi. Visi îmi vorbea în cuvinte mari: Nu te resemna, Visează măreţ, Trăieşte visul, Îmbrăţişează succesul şi Zâmbeşte Des. Acum zâmbesc 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Toate punctele sunt unite aici. Totul are sens şi scop. Aici parteneriatul este real!
Visi este aliniată la 5 variabile necesare pentru a ţinti sus de tot în profesia de agent de vânzări în reţea.

1. Experienţă în Echipa de Conducere ce aduce deciziile către success şi încredere, nu accese false de egocentrism.
2. Produse consumabile, emoţionale pe care oamenii le doresc şi care sunt simplu de înţeles.
3. Sistemele şi suportul de la lideri precum şi de la echipă ce permite un sistem simplu de duplicare.
4. Un plan de vânzări ce este realizabil, fără salturi nerealistice şi fără structuri pe care trebuie să le depăşeşti ca să fii plătit.
5. Momentul şi punctul de pornire în ciclul de viaţă al unei companii va determina uşurinţa şi viteza creşterii. este întotdeauna mai bine să fii în faţa companiei, decât în spatele ei.

Chiar mi-au trebuit 24 de ani să găsesc compania perfectă? Da, sunt mai îndrăgostită ca niciodată. Mă simt norocoasă şi binecuvântată cum nu am fost niciodată şi voi lucra din toate puterile mele aşa cum nu am mai făcut-o vreodată ca să văd că reuşesc toate persoanele care vor rezista tentaţiei de a se resemna. Nu va fi vreodată mai simplu şi mai rapid şi mai lucrativ decât este Visi. Sunt cu totul pentru!”

 

Sursa: TED NUYTEN

 

Traducător: Maria Stefanian

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: