Povestea fabuloasă a femeii care şi-a îndeplinit visele lucrând pentru Talk Fusion “sau” Când visele măreţe te îndrumă către succes

15 februarie 2014, ora 00:52, in categoria Info MLM, Network marketing

Svetlana Shodunke, Diamant Albastru la Talk Fusion, arată modul în care succesul său i-a permis să aibă viaţa mult dorită şi să îşi îndeplinească visele, sau modul în care visele sale au împins-o către succes.

Svetlana Shodunke, Diamant Albastru Talk Fusion din Regatul Unit trăieşte viaţa pe care şi-a dorit-ă întotdeauna pentru ea şi familia sa.

Mamă singură a trei copii, Svetlana s-a zbătut mulţi ani pentru a găsi echilibrul perfect între muncă – pentru a asigura un trai acestora – şi timp – pe care să îl petreacă împreună cu ei.

„Talk Fusion este o oportunitate fantastică pentru toată lumea, inclusiv pentru doamne care vor să stea acasă lângă copiii lor şi în acelaşi timp să lucreze, pentru a aduce bani,” spune ea.

Odată ce a descoperit adevăratul potenţial al Primului Plan de Compensaţie de Plată Instantă din Lume, de a o ajuta să îşi îndeplinească visele, Svetlana s-a dedicat să împartă noutatea Talk Fusion cu oricare persoană pe care o cunoştea.

În momentul când a invitat câţiva prieteni în Rusia şi Ucraina să experimenteze ei înşişi Oportunitatea Talk Fusion, atunci afacerea ei a căpătat un adevărat momentum masiv.

Vestea despre Talk Fusion a început imediat să se răspândească iar Svetlana a urcat rapid pe locurile spre atingerea distincţiei de a deveni un Diamant Albastru.

„Acum ştiu că fiii mei vor creşte şi vor merge la universităţile pe care şi le vor dori spune ea. În plus îmi pot permite să merg în vacanţele de vis Getaway, am un nou Mercedes-Benz şi îmi cumpăr o casă nouă.”

Pentru Svetlana Shodunke, Talk Fusion a fost cu adevărat vehicolul care a dus-o către visul ei de a fi capabilă să ofere sprijin şi în aceeaşi măsură timp celor trei copii ai săi. Acel vis i-a dat imboldul de a se dedica afacerii Talk Fusion şi pe parcursul acestui proces a schimbat în bine vieţile a mii de persoane.

„Totul este atât de entuziasmant!” exclamă Svetlana. „Sunt atât de fericită să lucrez pentru Talk Fusion şi să cunosc atâtea personae minunate din întreaga lume. Am profitat de această şansă şi nu voi regreta asta absolut niciodată.”

 

Sursa: TED NUYTEN

Traducere de: MARIA ŞTEFANIAN

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: