Povestea extraordinară a lui Billy McSwain în cadrul companiei Vemma

29 martie 2014, ora 00:45, in categoria Info MLM, Network marketing

Un tată exemplar a avut inspiraţia să încerce afacerea Vemma şi fiica lui extraordinară s-a gândit să îi urmeze exemplul. Iată povestea lor unică!

Billy Mc Swain avea rapid nevoie de ajutor. Cu aproape 8 ani în urmă, acest tată singur a pierdut locul de muncă după 29 de ani de activitate.

Billy Mc Swain, Vemma

“Nu lipsisem nicio zi de la lucru în 10 ani de zile,” spune Billy.”Şi acum trebuia să merg acasă şi să îi spun fiicei mele că tatăl ei nu mai are un loc de muncă. Nu voi uita niciodată teama din privirea ei când m-a întrebat dacă urma să pierdem casa în care locuiam.”

Având în faţă un viitor incert şi nevoia de a hrăni şi de a asigura toate necesităţile zilnice ale familiei sale, Billy s-a concentrat pe decizia pe care o luase cu 7 luni înainte de a îşi fi pierdut locul de muncă.

John D. Phillips, consilierul său financiar, i-a prezentat afacerea Vemma şi opotunitatea financiară pe care aceasta o oferă. Billy a urmat sfatul lui şi s-a hotărât să pornească afacerea Vemma, planul său B pentru siguranţă financiară şi nerealizând că urma să devină curând Planul A.

Billy şi-a dat seama imediat de beneficiile oferite de Vemma şi a început să o împărtăşească familiei şi prietenilor. Şapte luni mai târziu, deja câştiga un venit part-time.

“Cine era să mă mai angajeze? La peste 50 de ani ai mei companiile preferă pe cineva mult mai tânăr decât mine pe care să îl plâtească înjumătăţit.”

Billy era recunoscător că John D Phillips, Ambasador Regal în Vemma în prezent, îi prezentase această oportunitate mai devreme ca fiind o cale de a obţine venituri suplimentare.

Acum, după ce pierduse sursa de venit prin concedierea de la corporaţie, Billy a avut inspiraţia să protejeze familia şi stilul de viaţă şi s-a axat pe Vemma ca sursă unică de venituri.

Când a băut pentru prima dată Vemma, Billy a observat rezultate pozitive. Intrigat de eficacitatea produsului, a făcut cercetări despre cum să ajute promovarea ei ca parte a strategiei oportunităţii de business.

“Motto-ul meu în afacere este Visează Măreţ, Concentrează-te, Intră în acţiune, fii persistent şi consistent! Având acest lucru ca obiectiv şi familia mea ca şi locomotivă, am străbătut momentele dificile ştiind că nu s-ar fi întâmplat dacă nu aş fi făcut să se întâmple.”

În mai puţin de doi ani, Billy a depăşit de 4 sau 5 ori venitul câştigat la firma anterioară unde lucra de 30 de ani.

“Să îi ajuţi pe alţii să îşi găsească aceeaşi libertate este un lucru minunat; speranţa este ceea ce caută oamenii şi cu Vemma, o găsesc prin acest produs extraordinar,” spune Billy.

Astăzi Billy are control deplin asupra viitorului său şi iubeşte ceea ce face.
Succesul lui a atras atenţia şi fiicei sale acum mare, Kristy. După ce a văzut o fotografie pe Facebook l-a întrebat insistent pe tatăl ei ce făcea.

“Când m-a sunat m-am bucurat enorm spune Billy. Pentru că atunci când copiii tăi sunt tineri adolescenţi nu prea găseşti multe lucruri în comun cu ei. Ea a început această afacere ştiind că putea şi ea să reuşească din moment ce mă văzuse pe mine că am reuşit; dar văzând şi alte persoane de aceeaşi vârstă cu ea construind afacerea, a căpătat foarte mult curaj.

Lucrul împreună ne-a făcut să fim foarte uniţi; suntem mai apropiaţi şi îmi place teribil de mult să observ cum devine o femeie de afaceri matură pentru vârsta ei.”

“Tatăl meu m-a ajutat să fiu puternică şi să nu renunţ. În această călătorie am învăţat multe lucruri şi m-am schimbat foarte mult. Sunt mai deschisă la minte din punct de vedere al afacerilor, mai concentrată pe scopuri şi pe vise. Am avut ezitări să fiu în afacere, dar ceea ce copiii nu conştientizează e că părinţii lor vor să îi ajute să aibă succes. Părinţii nu îţi comandă ce să faci, dar mai degrabă te ghidează şi îţi arată calea.”

Sursa: TED NUYTEN

 

Traducerea şi adaptarea: MARIA ŞTEFANIAN

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: