Plante Medicinale si Tratamente Naturiste

23 octombrie 2018, ora 10:30, in categoria MIHAELA DOBRESCU, Sanatate

Chimioterapia e periculoasa!
Acesta este remediul natural împotriva cancerului!

După ce ani de zile au spus pacienților ca aceasta terapie (chimioterapia) este singura cale pentru a încerca sa se elimine cancerul, medicii de la Clinica John Hopkins din Statele Unite s-au hotărît sa prezinte si calea alternativa de tratament a cancerului. Într-un studiu, acești temerari specialisti, au prezentat efectele negative ale chimioterapiei. Printre altele, cercetatorii mentioneaza ca tratamentul prin chimioterapie care presupune „otravirea” celulelor canceroase cu rata mare de crestere sunt distruse si alte celule cu crestere rapida din maduva spinarii, tractul gastro-intestinal etc., iar organe importante cum ar fi ficatul, inima, rinichii sau plamanii sunt iremediabil afectate.

Specialistii renumitei clinici au demonstrat ca o metoda moderna in lupta cu aceasta cumplita boala poate fi aceea a infometarii celulei canceroase. De aceea medicii au prezentat alimentele care trebuie evitate, tocmai pentru a impiedica celula canceroasa sa se multiplice.

Exista un miracol anticancer!

Eugen Giurgiu, doctor in biochimie cu competente in fitoterapie si nutritie, recomanda doua ingrediente la indemana oricarui bolnav de cancer, ce pot reprezenta o alternativa sanatoasa la chimioterapie, relateaza ziarulring.ro.

Timp de trei ani, in America, s-a experimentat un produs natural, foarte simplu si foarte eficient, pe un lot de 70.000 de subiecti. Rezultate remarcabile! O limonada a fost administrata bolnavilor de cancer: celor care au facut chimioterapie, dar si unui numar semnificativ din lotul martor,care n-a inceput acest tratament.

Rezultatele au fost uluitoare: starea de sanatate a bolnavilor din fiecare grupa s-a imbunatatit in mod remarcabil si boala n-a mai recidivat. In cazul bolnavilor care se temeau ca zilele lor sunt numarate, boala n-a avansat si nu s-au observat metastaze.

Tratamentul este benefic si ca metoda de preventie. Preparatul poate sa ucida celulele canceroase si este de 10.000 de ori mai eficient decat chimioterapia. Lamaia are numeroase proprietati terapeutice si studiile au dovedit ca modestul fruct este un remediu impotriva cancerului, remediu verificat in diferite forme de cancer.

Dupa mai bine de 20 de probe de laborator, realizate incepand din anii 1970, frotiurile au aratat ca extractul de lamaie distruge celulele maligne in 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de plamani, de san, de prostata si de pancreas. In comparatie cu produsul Adryamicin, un drog chimioterapeutic, folosit in mod uzual, extrasul din lamaie cu bicarbonat actioneaza de 10.000 de ori mai bine, incetinind cresterea celulelor canceroase, spun specialistii acesta schimba PH-ul corpului . Si mai uimitor este faptul ca limonada aceasta, distruge doar celulele maligne, dar nu le afecteaza pe cele sanatoase. In privinta bicarbonatului de sodiu, se afirma ca este de mare folos in toate formele de cancer.

Mod de preparare

Extractul de lămîie cu bicarbonat, alternativa naturala la chimioterapie se prepara astfel:

– intr-un litru de apa, se fierbe timp de un minut, coaja unei lamai, apoi se lasa la macerat, de seara pana dimineața.
– in dimineata zilei urmatoare, lichidul se filtreaza. In acest macerat se stoarce sucul lamaii, se adaugă miere (dupa gust) si o lingurița de bicarbonat. Bolnavii trebuie sa consume zilnic un litru de limonada preparata în cest mod. De asemenea, leacul miraculos se poate administra preventiv, fiind un tonic pentru întregul organism.

 

SURSA:Plante.Medicinale.ro                                        AUTOR: Mihaela Dobrescu

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: