Petro Porosenko, felicitari pentru Klaus Iohannis – ce mesaj i-a transmis

26 noiembrie 2014, ora 00:10, in categoria Klaus Iohannis, Politic, Stiri

 

Petro Porosenko, felicitari pentru Iohannis - ce mesaj i-a transmisFoto: Euroactive
Presedintele ucrainean Petro Porosenko l-a sunat pe Klaus Iohannis, castigatorul alegerilor prezidentiale desfasurate pe 16 noiembrie in Romania, si l-a invitat sa efectueze o vizita in Ucraina.

Porosenko l-a felicitat pe Iohannis pentru victoria la alegerile prezidentiale si a multumit pe aceasta cale Romaniei pentru sustinerea ferma a suveranitatii si integritatii teritoriale a Ucrainei,a anuntat, intr-un comunicat emis luni seara, serviciul de presa al presedintiei de la Kiev, informeaza agentia Unian.”Romania a fost prima tara care a ratificat Acordul de Asociere intre Ucraina si Uniunea Europeana, iar sprijinul pentru aspiratiile noastre de integrare europeana este foarte important”, a spus presedintele Ucrainei.

Seful statului ucrainean si-a exprimat speranta in continuitatea construirii relatiilor de buna vecinatate cu Romania si a pozitiei ei de solidaritate cu Ucraina.

Klaus Iohannis i-a multumit presedintelui ucrainean pentru felicitari si l-a asigurat de sprijinul Romaniei pentru Ucraina si parcursul ei european, adauga sursa citata.

Porosenko l-a invitat pe Iohannis sa efectueze o vizita in Ucraina, se mai mentioneaza in comunicatul presedintiei de la Kiev.

Stire preluata de pe www.ziare.com
 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: