Parcul Zăpezii in Dubai – locul unde poţi schia în orice zi a anului

10 ianuarie 2020, ora 14:00, in categoria Turism international

Nu vă vine să credeţi , aşa-i ? Ei bine , chiar este adevărat!
În Dubai , una dintre cele mai fierbinţi locaţii din lume , există un asemenea parc dedicat iubitorilor sporturilor de iarnă.

Dubaiul, recunoscut ca fiind un stat în care tradiţiile, religia şi obiceiurile conservatoare sunt bine întipărite în stilul de viaţă al locuitorilor, ne uimeşte prin modernismul său imbatabil, transformându-l într-o destinaţie unică datorită atracţiilor inovatoare. Poţi să schiezi în deşert, poţi să vizitezi cel mai mare mall din lume, să admiri zgârie nori uriaşi şi, în acelaşi timp, să te bucuri de arhitectura tradiţională a moscheelor.
Cu siguranţă , fiecare dintre noi îşi doreşte sa viziteze o ţară în care să se poată bucura de mare şi de munte. Fie că vreţi să vă relaxaţi sau căutaţi o sursă de adrenalină, Dubaiul vă pune la dispoziţie tot ce are mai bun. Dacă te îndrepţi către Mall Emirates, nu poţi rata centrul de schi. Este o clădire de culoare gri care arată ca o parte a unui aspirator de praf uriaş.
Parcul Ski Dubai este unul dintre cele mai fascinante parcuri acoperite, unde zăpada se întinde pe 3000 de metri pătraţi. Fie că vreţi să schiaţi, să faceţi snowboarding sau pur şi simplu să vă jucaţi în zăpadă, acela este locul ideal.
Temperatura in timpul zilei e setată pana la -1ºC, în timp ce pe timpul nopţii ajunge la -6ºC, condiţii perfecte pentru producerea zăpezii. Pârtiile de schi cad de la 85 de metri şi au 400 de metri lungime. Toate echipamentele si abonamentele sunt incluse în preţ. Pentru cei care nu schiază există Parcul Zăpezii (cunoscut si sub denumirea de Snow Park, în care există peşteri de zăpadă, bulgări uriaşi şi altele.
La centrul de schi Dubai poţi beneficia de pachete variate care îşi oferă acces la toate facilităţile. Preţurile pornesc de la 30 de lire pentru două ore de schi, deşi ,din când în când există oferte speciale care includ trei ore la preţ de două, în serile de joi. În preţ intră toate echipamentele şi acces la telescaun. Lecţiile de schi sunt oferite in schimbul a 12,50 lire / oră . Intrarea la Parcul Zăpezii costa 20 de lire pentru adulţi şi 18 lire pentru copii.
Comentariile la adresa acestei locaţii sunt pozitive.
Multă lume apreciază raportul calitate- preţ , dar si caracterul de noutate. Aici ai şansa să te intâlneşti cu pinguinii , să faci zorbing, să sculptezi în gheaţă, să explorezi peşteri de zăpadă şi multe altele. Zăpada pare reală şi este reîmprospătată zilnic. Echipamentele sunt de cea mai bună calitate si se prezintă în condiţii excelente (acestea fiind incluse în preţ , indiferent că schiezi, faci snowboarding sau vrei doar să te distrezi). Telescaunele funcţionează şi ele în cele mai bune condiţii, iar timpul de aşteptare la coadă este aproape inexistent.
Este o adevărată plăcere şi totodată o experienţă de neuitat ca , învăluiţi de temperaturile ridicate din Dubai , să ne putem bucura de zăpadă şi sporturile pe care aceasta ni le oferă .

 

 

Sursa : christiantour.ro

 

Autor : Iordan Gabriela – Monica

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: