OGRETIN ORA 12.00-ORGANIZARE EXCELENTA, PREZENTA SLABA LA VOT!

11 decembrie 2016, ora 13:02, in categoria Ninel Stama, Stiri / evenimente locale

Autor: Ninel Stama*****Organizarea alegerilor parlamentare de astazi de la Scoala din Ogretin este la inaltime: curatenie, spatii incalzite si o echipa profesionista, operativa.Felicitari!!!

La sectia de votare organizata la Scoala din Ogretin prezenta la vot era la ora 12.00 de numai 8,2%, o prezenta slaba, sub media nationala(12,96%) si sub cea a judetului Prahova(12,5%).Nu putem trage concluzii pripite legate de prezenta finala a locuitorilor din fosta comuna Ogretin(Ogretin, Catunu, Poiana Mierlei) dar, comparand cu alegerile prezidentiale si cu cele locale, se simte o un oarecare dezinteres al cetatenilor nostri fata de alegerile parlamentare, ceea ce nu este bine.

Mai trebuie spus ca prezenta la nivel national de anul acesta, de la ora 12.00, este superioara celei de la alegerile din 2012 si 2008.

Va sfatuim sa mergeti la vot, dragi ogretineni, este dreptul dumneavoastra sa votati si sa alegeti!!!Fiecare vot poate inclina balanta in favoarea unui ales, votul de anul acesta fiind pe lista, oricum va reduce numarul de parlamentari fata de 2012.

Vremea tine cu noi, e cald afara, va rugam sa MERGETI LA VOT!

O duminica frumoasa tuturor!!!

 

 

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: