O idee pe săptămână

11 februarie 2022, ora 00:04, in categoria Dezvoltare personala

INTRODUCERE

Pentru a reuşi în viaţă omul are nevoie de o îmbunătăţire a gândirii, a mentalităţii. Pentru a îşi atinge ţelul, pentru a îşi îndeplini visele, omul trebuie să gândească pozitiv, realist, echilibrat, constructiv.

De cele mai multe ori ne propunem lucruri măreţe pe care le abandonăm, le amânăm, le uităm. Mereu începutul unei diete sau renunţarea la fumat începe de luni, de săptămâna următoare sau chiar de la începutul lunii următoare. Singura metoda care dă roade este acţiune în prezent, iar asta pot să o spun din proprie experienţă. Când am început un lucru în momentul în care m-am hotărât să îl încep a dat roade. Când nu, mai greu sau deloc. Iată de ce este atât de important să acţionăm imediat.

Dr Robert Anthony împărtăşeşte cu cititorii săi idei pentru o viaţă mai prosperă în cartea sa, cu titlul “50 de idei care îţi vor schimba viaţa”. Vom aborda câte o idee în articolele noastre iar apoi sunteţi aşteptaţi să răspundeţi cu păreri personale. Este foarte important să vă exprimaţi părerea, deorece pentru noi contează foarte mult.

 

Sursa:

Dr. Robert Anthony, 50 de idei care îţi vor schimba viaţa

 

Autor: Maria Ştefanian

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: