Noua cafea Organo Gold, răsfăţul de elită pentru ambiţioşi

20 martie 2014, ora 00:29, in categoria Info MLM, Network marketing

BrewKups oferă o ceaşcă de cafea proaspăt preparată în mai puţin de un minut, într-o porţie unică, eficientă, convenientă şi de calitate.

Singura metodă de a servi o cafea fierbinte care să nu necesite măcinare, preparare şi mai ales nu lasă reziduuri care trebuiesc aruncate.

Gândită să ofere consumatorilor săi o singură ceaşcă de cafea preparată la perfecţie, pur şi simplu puneţi BrewKup (Ceaşca de preparare) într-o maşină de cafea pentru o singură porţie şi aceasta va produce o ceaşcă perfectă de cafea fierbinte.

Organo Gold a sărbătorit de curând evenimentul său clasic anual şi a anunţat evenimentul următor ce va avea loc în intervalul 4-5 Octombrie, în St Louis, (MO)

Alăturaţi-vă Familiei globale OG la această celebrare a Convenţiei Internaţionale 2014 într-un stil rafinat şi de înaltă clasă la Edward Jones Dome. Luminile, muzica şi vorbitorii noştri vă vor aprinde entuziasmul şi vă vor impulsiona motivaţia pentru a porni în călătoria Wave 2 pentru Organo Gold.

Deveniţi parte a “One Team, One dream” (O echipa, un vis), echipă a cărei eforturi te vor îndruma către paşii următori pe măsură ce întâmpină cea mai mare audienţă a noastră avută vreodată din jurul globului.

Bucuraţi-vă de acest oraş istoric, cunoscut ca fiind “căminul blues-ului”, pe măsură ce dobândiţi viziune în consolidarea afacerii către noi înălţimi, aflând toate noutăţile cele mai proaspete despre noile produse şi instrumente de afacere care să vă ducă la nivelul următor. Este momentul perfect să construiţi reţea, să învăţaţi mai multe şi să împărtăşiţi cu alţi Lideri care sunt exact atât de pasionaţi de OG ca şi dumneavoastră!

Sursa: TINA WILLIAMS

Traducător: ŞTEFANIAN MARIA

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: