Nerium Internaţional răsplăteşte partenerii sârguincioşi

27 februarie 2014, ora 00:55, in categoria Info MLM, Network marketing

Barry şi Sarah Midthun, care au atins pragul de Director Naţional de Marketing, povestesc în cele ce urmează experienţa lor în cadrul companiei Nerium international.

 

Barry şi Sarah Midthun „Să începem (afacerea n.r.) cu doar 4 persoane şi să construim de la 0 din nou părea un obiectiv de neatins, dar pe măsură ce echipa noastră căştiga poziţii, folosind experienţa noastră de peste 10 ani de construire a relaţiilor şi faptul uluitor că produsul de vârf anti-îmbătrânire Nerium este pe piaţă, nu am irosit vreodată vreo secundă.”

„Ne-a fost de folos faptul că Nerium are un plan de afacere similar celui al companiei precedente, dar pe steroizi.. înlocuind în ritm rapid, în 45 de zile, cec-urile de 6 cifre de la care am plecat”

Am aflat repede că NeriumAD este o adevărată lovitură ştiinţifică în anti-îmbătrânire, mina de aur a masivei industrii de frumuseţe”, spune Sarah.

„Testarea clinică folosită de laboratoarele independente este de neîntrecut şi nu este loc de îndoială. După experienţa de 5 zile Nerium vânduserăm toate produsele. Produsul e iubit de mase (de oameni n.r.) şi fotografiile (lor n.r.) de dinainte şi după sunt incredibile. Avem mai mulţi consumatori personali în prezent decât am avut vreodată.”

Ei au descoperit că Jeff Olson este unul dintre cei mai respectaţi lideri în industria de vânzări directe (global) şi este cunoscut ca Producătorul Milionar. Biroul său este cel mai socialbil dintre câte au văzut vreodată şi era evident pentru Midthun de ce îndrumă şi multiplică modelul său atât de uşor.

Este pur şi simplu spectaculos faptul că este de doar 2 ani pe piaţă însă a câştigat deja Premiul Bravo pentru cea mai rapidă creştere în MLM din lume.

Fiind singura companie care să refacă inventarul atât cu programul „3 UR Free” şi „Nerium Gives Back” unde câştigi îngrijire a pielii gratuity de fiecare dată când înscrii noi clienţi şi Parteneri de Brand este pur şi simplu fabulous!

„Niciodată nu va mai fi nevoie ca echipa noastră să cumpere stocuri pentru a rămâne activă!” spune Barry.

Tot el adaugă:
„Salutăm toţi partenerii care lucrează zi şi noapte să ajungă în vârf.
Fiţi dedicaţi crezului vostru în industrie, fiţi dedicaţi motivelor pentru care vă treziţi mai devreme şi mergeţi la culcare mai târziu decât un om obişnuit!

Fiţi fideli parteneriatelor construind cu onestitate şi integritate.
Fiţi fideli viselor voastre indifferent de cât timp vă ia să ajungeţi acolo! ”

 

Sursa: TED NUYTEN

Traducător: MARIA ŞTEFANIAN

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: