NEGRESA CU DULCEATA DE TRANDAFIRI!

2 martie 2015, ora 18:00, in categoria Diverse, Sfaturi utile

 

INGREDIENTE:

2 cani de apa minerala
1/2 cana cu zahar
2 1/2 cani de faina
1/2 cana de ulei
1 pliculet de praf de copt
4 linguri de cacao
3 linguri de dulceata de trandafiri.

Preparare:

Pune intr-un bol apa cu zaharul si amesteca pana cand acesta din urma s-a topit. Inglobeaza faina treptat, astfel incat sa obtii o compozitie groasa, inchegata. Apoi adauga uleiul, praful de copt – dupa ce l-ai stins cu zeama de lamaie – , pudra de cacao si dulceata de trandafiri. In cazul in care amestecul ti se pare prea moale mai pune putina faina.

Baga prajitura la cuptorul incins. Daca vrei ca negresa sa fie mai moale in mijloc trebuie sa pui compozitia intr-un vas de copt mai inalt. In cazul in care preferi prajitura mai tare toarna blatul intr-o tava intinsa. O poti orna cu zahar pudra si fructe de padure.

 

AUTOR: Mihaela Dobrescu

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: