MonaVie îi ridică pe Steve şi Gina Merritt la nivelul de Director Diamant Negru – Crowne

5 aprilie 2014, ora 00:59, in categoria Info MLM, Network marketing

Steve şi Gina Merritt s-au alăturat MonaVie au 8 ani în urmă, având un trecut cu 0 succese în vânzări directe. Nu au fost primii în MonaVie. Ei s-au înscris după ce  40 000 distribuitori începuseră deja, la un an după lansarea oficială MonaVie.

Steve şi Gina Merritt, MonaVie

De la înscriere, cei doi au atins un succes incredibil. Au urcat rapid la rangul de Director Diamant Negru şi au câştigat a Mercedes-Benz negru. Nu s-au oprit aici. În mai puţin de trei ani, au atins rangul de Director Diamant Negru – Crowne, obţinând un bonus de 1 milion de dolari şi un Lamborghini de la MonaVie.

Până în prezent ei au ajutat 152 prieteni din organizaţia lor să câştige un million de dolari şi au schimbat vieţile a mii de persoane fizic, financiar şi spiritual.

După ce au obţinut noul Jeep şi mii de bonusuri prin programul 4×4 Bonus Pool, au răspuns la întrebările din următorul interviu:

Ce e mai satisfăcător pentru voi: Mercedes-ul, Lamborghini-ul sau Jeep-ul?

Steve: Suntem mai mulţumiţi de realizările recente – câştigul unui Jeep şi 22 000 de dolari în bonusuri prin programul 4×4 Bonus Pool – decât de multe dintre realizările noastre! De ce? Pentru că aceştia sunt bani nou adăgaţi de către MonaVie ca şi bonusare pentru oricine, chiar şi pentru noii distribuitori, pe lângă planul de compnsare deja existent.

Programul 4×4 care include în următoarea perioadă de timp un nou bonus şi un nou Jeep, a fost implementat de MonaVie acum doar 6 luni în urmă în America de Nord şi a plătit deja peste 800 000 dolari şi peste 70 de Jeep-uri au fost câştigate.

Cum crează un nou moment important Programul 4×4?


Steve: „MonaVie este de departe cel mai lucrative system de bonusare din industrie, permiţând noilor înscrişi care se chinuie să răzbească în economia de azi, să îşi dubleze şi tripleze veniturile în investiţia iniţială în primele 28 de zile.

MonaVie realizează că oamenii au nevoie de o maşină când încep afacerea şi au nevoie de o metodă uşoară de a o întreţine. Credem că putem ajuta orice prieten pe care îl înscriem în afacere să câştige un Jeep de la MonaVie şi vedem asta că se întâmplă pe măsură ce din ce în ce mai multe Jeep-uri sunt câştigate în fiecare zi.”

Gina: „Prin faptul că noi şi prietenii noştri avem atât de mare succes în sponsorizarea noilor persoane şi crearea unui nou volum în MonaVie se demonstrează încă o dată că niciodată nu trebuie să asculţi cârcotaşii. Scepticii spun de câţiva ani “Iarba e mai verde într-o companie nouă.” Am ales să nu îi ascultăm.”

Ce vă face să vă păstraţi angajamentul faţă de MonaVie atât de puternic?


Gina: I-am urmărit cei care au crezut în miturile pe care noi le numim “rachete” MLM care pornesc rapid, fac mult zgomot, apoi dispar lăsând în urmă multe persoane rănite şi umilite pe drum.

Mai aşteptăm încă să vedem pe unul dintre aceia că ne întrece într-un Lamborghini cu logo-ul sau numele companiei lor pe lateral. Sugestia noastră este să aderaţi la o companie ca MonaVie care e clădită pe termen lung.

Ce vă rezervă viitorul alături de MonaVie?


Steve: Eu şi Gina, împreună cu fondatorii MonaVie şi alţi distribuitori nemaipomeniţi, am ajutat să creăm cea mai rapidă companie care ajută la atingerea sumei de un bilion de dolari din istoria vânzărilor directe şi suntem pe cale să facem acest lucru din nou!

Asiguraţi-vă că aveţi un ochi pe MonaVie în timp ce noi avem de gând să facem istorie prin doborârea recordurilor deja stabilite. Suntem încrezători că 2014 va fi cel mai bun an de până acum!

 

Sursa: TED NUYTEN

Traducător: MARIA ŞTEFANIAN

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: