Monavie i-a premiat cu un Jeep pe Holly and Corbin Roush

7 februarie 2014, ora 00:03, in categoria Info MLM, Network marketing

Felicitări Directorilor Executivi Diamant Negru Holly şi Corbin Roush din Tulsa, Oklahoma, SUA. Aceştia au câştigat un Jeep nou prin programul MonaVie 4×4.

Iată ce au spus aceştia despre realizarea lor:

„Pentru a câştiga Jeep-ul nostru, am fost în fiecare zi în contact cu oamenii. Eu şi Corbin am construit o listă şi am contactat 2-3 persoane zilnic. Am fost încântaţi şi pasionaţi, iar oamenii au văzut acest lucru la noi. Entuziasmul este contagios! De asemenea am fost gazda întâlnirilor cel puţin de două ori pe săptămână în aşa fel încât persoane noi pe care noi le înscriam aveau un loc unde să îşi aducă prietenii şi familia pentru a învăţa mai multe. Prezentarea şi explicarea Programului 4×4 este foarte simplă. Oricine poate învăţa şi câştiga! Ridică-te, ieşi afară şi continuă să mergi.”

„Încrederea noastră în produse şi program este cheia succesului, pe lângă ieşitul din casă şi contactul direct cu oamenii. Afacerea nu se poate construi de la birou, din faţa calculatorului. Este ceva ce depinde de interacţiunea faţă-în-faţă, în aşa fel încât ceilalţi să îţi simtă energia! Trebuie să prezinţi MonaVie la noi persoane zilnic.”

„Produsele MonaVie sunt cele mai bune produse existente. Ai datoria faţă de prietenii şi familia ta să le spui despre ele. Pune-le produsele în mână şi îndrumă-i. Şansa depinde de îndrumare. Asigură-te că ai făcut o comandă serioasă pentru a avea suficiente produse la îndemână. Trebuie să fii pregătit să le duci în stradă. Cel sau cea cu cele mai multe produse pe stradă câştigă!”

„Ne petrecem cel mai mult timp în zona de Vest şi poţi fi sigur că lumea va vedea Jeep-ul portocaliu stralucitor venind pe măsură ce mergem cu el la întâlniri! Trebuie să ducem ştirea şi acolo!”

Iată un sfat ce poate fi aplicat în aproape orice MLM sau proces de vânzări:

„Asigură-te că ai făcut o comandă serioasă pentru a avea suficiente produse la îndemână. Trebuie să fii pregătit să le duci în stradă. Cel sau cea cu cele mai multe produse pe stradă câştigă!”

 

Sursa: Ted Nuyten

Traducător: Maria Ştefanian

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: