Mergeţi cu Galerie de Beaute la Paris!

18 decembrie 2013, ora 01:30, in categoria Diverse, Publicitate

Promisiunea Companiei de vânzări directe Galerie de Beaute Paris este aceea de a se angaja să ofere consumatorilor români cele mai bune branduri. Datorită unui proces de selecţie foarte riguros, doar brandurile care îndeplinesc cele mai ridicate standarde vor intra în portofoliul Galerie de Beaute Paris, aduse din Paris dar şi din restul Europei, pentru a satisface toate nevoile de frumuseţe ale clienţilor, familiilor şi casei lor. Branduri cu valori şi etică puternice, cu respect pentru mediu. Branduri care au un know-how dovedit datorită tradiţiei lor sau a puterii de inovare.


Prezenţa pe piaţa românească din aprilie 2013, Compania Galerie de Beaute a devenit repede cunoscută şi apreciată prin calitatea produselor ce aparţin primelor 3 branduri de prestigiu din portofoliu (Kiotis,Family Expert şi Stanhome), prin Planul atractiv de compensare, prin seriozitatea şi experienţa investitorilor.
Concursul “Mergeţi cu Galerie de Beaute la Paris” se adresează concomitent Clienţilor , Consilierilor şi Liderilor GDBParis.


Clienţii companiei au fost informaţi că, pentru fiecare multiplu de 100 de lei valoare produse comandate în perioada 1.09 – 31.12.2013 vor primi de la Consilierul Galerie de Beaute Paris câte un cupon cu număr unic de înregistrare, în baza căruia vor participa la extragerea din ianuarie 2014.

Clienţii pot câştiga o excursie de 3 zile la Paris în luna martie 2014 pentru 2 persoane, produse în valoare de 2000 lei sau produse în valoare de 1000 lei.
Consilierii şi Liderii au în faţă o provocare tentantă : o excursie de 6 zile(5 nopţi) în Franţa în primăvara 2014. O experienţă unică, o ocazie specială de a petrece câteva zile alături de Co-fondatorii Galerie de Beaute Paris în ţinuturi franceze.
“Vei vizita sudul Franţei, ţinutul parfumurilor, vei inspira aerul Mării Mediterane la Nişa şi Monaco, vei face o incursiune pe străzile Parisului şi o vizită la sediul companiei de unde provin brandurile noastre”

Cine va merge în Franţa ?
1.Consilierul cu cele mai mari comenzi cumulate în perioada septembrie-decembrie 2013 va fi desemnat câştigător;
2.Consilierul care plasează cât mai multe comenzi în perioada septembrie-decembrie 2013 va avea cele mai mari şanse de câştig. Câştigător va fi declarat Consilierul a cărui comandă a fost selectată prin tragere la sorţi;
3.Liderul cu cea mai mare creştere absolută a vânzărilor în Central Team în perioada septembrie-decembrie 2013 versus august 2013, va fi desemnat câştigător. În luna în care Leaderul nu este confirmat, vânzările nu sunt luate în calcul.

 

Mult succes tuturor şi spor la cumpărături alături de Galerie de Beaute Paris!

Notă : – pentru mai multe informaţii legate de colaborarea cu GDBParis, nu ezita să contactezi Consilierul nostru, sunând acum pe unul din următoarele numere de telefon : 0741786197 sau 0725298777


 

Sursa : Site-ul companiei GDBParis

Autor : Ninel Stama

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: