Mario şi Ryani Irawan sunt cuplul de top de nivel Diamant Albastru Talk Fusion din Indonezia. Iată povestea lor impresionantă!

22 februarie 2014, ora 00:20, in categoria Info MLM, Network marketing

Asociaţii de nivel Diamant Albastru Talk Fusion, Mario Halim şi Ryani Irawan din Indonezia sunt un model viu de forţă şi lucru în echipă. Acest cuplu puternic al Talk Fusion îşi atinge visele prin ajutorul dat prietenilor precum şi familiei de a îşi schimba viaţa.

După mai mulţi ani în care au muncit din greu pentru alte companii de vânzări în reţea, fără să primească suportul şi compensarea pe care simţeau că le merită, Mario şi Ryani au fost invitaţi de către un prieten în industria Talk Fusion.

Uitându-se la Produsele de nişă specializate în Comunicaţie Video şi învăţând despre Primul Plan de Compensare cu Plată Instantă din Lume, au putut să întrezărească incredibilul potenţial pe care Talk Fusion îl avea în a îi ajuta să îşi ducă afacerea şi stilul de viaţă la un alt nivel.

După ce au venit în America şi au petrecut timpul cu fondatorul şi Directorul executive Bob reina, Mario şi Ryani au realizat că Talk Fusion poate schimba viaţa nu doar a lor, ci şi vieţile a nenumărate alte persoane din Indonezia.

„Am descoperit că Bob Reina este o persoană foarte prietenoasă, cu un puternic simţ al grijii faţă de semeni” spune Ryani Irawan.„Acest fapt a consolidat încrederea şi angajamentul noatru faţă de companie.”

După numai un an de la înscrierea în Talk Fusion, Mario şi Ryani au atins nivelul de top Diamant Albastru şi au ajutat peste 35 de asociaţi din echipa lor să urce la nivelul de Diamant sau mai sus.

Mai mult decât atât, ei au împărtăşit puterea Oportunităţii Talk Fusion cu mulţi membri din familie, inclusiv părinţii, sora şi fratele lui Mario. Succesul pe care familia lor l-au avut este unul dintre cele mai îmbucurătoare elemente ale afacerii lui Mario şi Ryani cu Talk Fusion.

„Putem să petrecem vacanţele împreună, să plătim taxa universitară a copiilor, să cumpărăm chiar şi autoturisme pentru alte rude” spune Mario. „Vrem să facem din asta o realitate pentru toţi. Cu o echipă solidă şi o bună cooperare, putem ajuta 500 de oameni să ajungă Diamant în Talk Fusion înainte de luna sptembrie a acestui an.”
„Cel mai bun lucru pentru noi este să îi ajutăm pe membrii familiei şi afacerii noastre să aibă o viaţă mai bună. Nu am putea face asta fără lucrul în echipă.”

 

Sursă: TED NUYTEN

Traducător: MARIA ŞTEFANIAN

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: