Maria Sharapova vă prezintă noul parfum Avon

16 iunie 2014, ora 20:45, in categoria Info MLM, Multi Level Marketing

Maria Sharapova: Jucătoare de tenis de performanţă de naţionalitate rusă şi învingătoare la Roland Garos, precum şi la alte competiţii. Ultima oară s-a remarcat câştigat finala în care a jucat cu Simona Halep, prima jucătoare de tenis de naţionalitate română care a atins performanţa de a ajunge în finală în perioada recentă. Românii de pretutindeni, dar nu numai, au urmărit cu sufletul la gură strânsa competiţie dintre cele două jucătoare de anvergură.

Avon: Companie de top mondial dedicată îngrijirii personale ce produce atât game pentru femei şi bărbaţi de toate vârstele. De asemenea una dintre companiile de gen care are o piaţă deschisă şi în România, chiar una foarte dezvoltată.

Punctul comun? Performanţa. De aceea jucătoarea de tenis Maria Sharapova a fost desemnată imaginea mărcii Avon, pentru a promova noile produse. Două noi parfumuri, unul pentru dame şi unul pentru bărbaţi, cu numele Luck (Noroc) sunt puse în valoare de către marea campioană.

“Sunt foarte bucuroasă să reprezint Avon Luck, un parfum care ne aminteşte să savurăm şi să ne bucurăm de triumfările noastre,” spune Sharapova. “Întotdeauna spun că pe măsură ce lucrezi mai greu, vei fi mai norocos pentru că te lupţi pentru ţeluri mai mari.”

Parfumurile sunt programate să fie lansate în septembrie în Europa, în octombrie în America de Nord şi în Noiembrie în Asia-Pacifică şi vor fi disponibile prin reprezentanţii Avon şi prin magazinul online.

“Făcând parte dintre jucătorii de tenis clasificaţi în topul mondial şi fiind de o frumuseţe natural sofisticată, Maria captează acest simţ al energiei şi al posibilităţii, “ a explicat Patricia Perez-Ayala, directorul de marketing Avon. “Ea este purtătoarea de cuvânt ideală pentru un parfum care exuberează prin veselie şi prin sentimentul de a fi în vârful lumii”

Sursa: TED NUYTEN

Traducător şi redactor: MARIA ŞTEFANIAN

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: