Lyoness lansează Cashback Card care funcționează ca un card de credit

12 iulie 2014, ora 21:00, in categoria Diverse, Evenimente, Info MLM, Multi Level Marketing, Network marketing, Produse financiare

În viitorul apropiat, membrii Lyoness vor putea nu numai să cumpere și să-și primească banii înapoi de fiecare dată când fac cumpărături, dar să și facă plăți cu ajutorul cardului Lyoness MasterCard.

Lyoness deja lucrează la noua generație de carduri Cashback Card care va revoluționa experiențele trăite de comunitatea sa de cumpărători începand din luna noiembrie, anunță compania într-un comunicat. Foarte curând, toți membrii Lyoness vor putea să cumpere și să facă plăți la nivel global cu ajutorul noului card preplatit Lyoness MasterCard.

MasterCard si Cashback Card: totul in unul!

Noua versiune a cardului preplatit Lyoness MasterCard reprezintă o combinație între cardul tradițional Cashback Card și cardul de credit preplătit. Membrii Lyoness își pot încărca cardurile prin transfer bancar, prin serviciul home banking sau prin depozit bancar la o unitate bancară. După ce a fost pre-încărcat, cardul poate fi utilizat pentru a face plăți la nivel global sau pentru a retrage numerar la peste 1,3 milioane de bancomate. Noul card Cashback Card oferă  membrilor Lyoness o metodă de plată sigură și directă pentru cumpărăturile lor zilnice – atât online cât și offline.

Cashback-ul direct pe Lyoness MasterCard®

Și cel mai mare avantaj este faptul că membrii Lyoness beneficiază nu doar de cashback-ul aferent cardului de fiecare dată  când fac cumpărături la comercianții afiliați, dar și de faptul că Lyoness va transfera cashback-ul acumulat pe card direct pe noul card Lyoness MasterCard®. Astfel, membrii Lyoness îl pot utiliza din nou la viitoarele cumpărături.

Opțiuni personalizate

Noul card preplatit Lyoness MasterCard® va fi disponibil în trei variante diferite care întâmpină nevoile membrilor Lyoness: carduri de diferite culori cu soluții variate de asigurare (de exemplu, cel mai bun preț & cumpărături în siguranță, asigurare de călătorie etc.) precum și alte servicii suplimentare. Toate cardurile vor fi personalizate și embosate. Membrii Lyoness pot beneficia de un card care oferă numeroase posibilități, începând cu un pachet start-up pentru cumpărători și continuând cu ediția exclusivă de carduri black pentru cumpărătorii de top care au acces la peste 400 locatii VIP business în anumite aeroporturi la nivel global.

Compania internațională Lyoness operează trei modele de business: comunități de cumpărători, programe de fidelizare și network marketing. Lyoness activează în 46 de piețe pe toate continentele, având o comunitate de peste patru milioane de membri și peste 40.000 de comercianti afiliati din întreaga lume.

SURSA: PR Newswire , mlmnews.opv.ro                  AUTOR : NINEL STAMA

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: