Lindau Turism si Congres

25 februarie 2015, ora 18:32, in categoria Diverse, Turism international

 

Lindau are o tradiție îndelungată ca un oraș de conferințe și congrese. Se poate argumenta că  este cel mai bine-cunoscut pilot  oraș insulă de pe Lacul Constance este laureat al Premiului Nobel. Conferința de renume mondial, a avut loc acolo anual din 1951.

Conferințe și evenimente principalul centru este Lindau Inselhalle, situat chiar lângă lac, cu o capacitate de până la 1.100 de delegați. Cu cele trei sali de flexibilitate, patru săli de conferințe și foaier, care acoperă o suprafață totală de 1.500 mp, Lindau este  cel mai mare loc de întâlnire eveniment.

Dar chiar și cele mai mici grupuri vor găsi camere potrivite de conferințe și seminarii în aceste locuri atractive, care sunt aproape toate ,situate la câțiva pași de centrul istoric al insulei .

Lindau este ușor accesibil cu trenul, cu servicii directe de la Munchen, Zürich, Stuttgart și Viena. Stația este în mijlocul insulei, chiar lângă port. Cel mai apropiat aeroport, Friedrichshafen, este la doar 25 km distanță. Lindau este accesibil direct cu masina prin intermediul A96 (aproximativ 1 oră și 40 de minute de Munchen.

Oraș istoric pe Lacul Constance – dacă sunteți intr-0 planificare de seminar, conferință sau congres, Constance este locul ideal pentru o experienta de neuitat

Bucurați-vă de specialități culinare din regiune în restaurantele de Constance . Ia parte la degustări de vinuri în Spitalkellerei. Experimentati panorama  zonei lacului Constance în timpul unui zbor Zeppelin. Vizitați Rin Falls aproape de Schaffhausen. Sau veti descoperi istoria de două mii de ani a lacului Constance, împreună cu bogăția sa de artă și cultură. Ce zici de o vizită la Filarmonica sau o plimbare pe Mainau Island? Acestea și multe alte oportunități vor face conferința dumneavoastră cu adevărat specială. Vei fi uimit.Va asteptam ca in fiecare an la Conferinta internationala a Premiului Nobel al doctoranzilor.

 

AUTOR: Mihaela Dobrescu

 

 

 

 

 

 

 

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: