LANSARE SITE DE JOBURI BuzzJob

9 august 2014, ora 00:18, in categoria Locuri de munca

Se lansează cel mai de încredere serviciu de recrutare online! De acum poţi accesa BuzzJob, cel mai nou proiect al companiei Inspire Group, platforma de joburi care garantează o întreagă echipă de recrutori profesionişti la dispoziţia candidaţilor şi angajatorilor.

BuzzJob pune în contact cei mai buni tineri aflaţi în căutarea unui loc de muncă cu cei mai importanţi angajatori din România. Prin intermediul platformei sunt promovate atât job-uri, cât şi oportunităţi de dezvoltare (internship-uri, traineeship-uri, programe de practică şi evenimente la sediul companiei).

Platforma oferă servicii unice pe piaţa din România, printre care garanţia ocupării poziţiilor libere, consultanţă permanentă, suport pentru realizarea textelor şi multe altele. De asemenea, oferim tinerilor susţinere constantă atât pentru scrierea CV-ului, cât şi pentru orice altă informaţie legată de dezvoltarea carierei.

Experienţa de peste 5 ani în recrutare şi în organizarea de evenimente de dezvoltare profesională pentru tineri ne garantează expertiza necesară pentru crearea unei platforme care să corespundă atât cu nevoile companiilor, cât şi cu aşteptările tinerilor.

Şi, ca orice lucru făcut cu pasiune, BuzzJob va reprezenta mai mult decât un simplu mijloc de recrutare şi angajare. Aceasta va deveni pentru oricine, candidat sau angajator, un prieten de încredere în orice demers, un partener care va întrece mereu aşteptările.

Te invităm să ne vizitezi pe pagina http://buzzjob.ro/ şi să te convingi singur!

Sursa:
calendarevenimente.ro

Autor: Maria Dumitrache

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: