La ce trucuri apelează femeile ca să rămână gravide

9 martie 2015, ora 08:30, in categoria Diverse

Sunt multe cupluri care nu reusesc, desi isi doresc foarte mult , sa faca un copil vreodată. Binenteles ca priele drumuri le fac la medicul specialist, analize, teste, medicamente si din pacate….  totul in zadar.

Intervin in faza aceasta rudele, colegii de servicu, vecini sau prietenii si fiecare isi da cu parerea, da un sfat care sigur va face ca acel cuplu sa-si implineasca visul si uite asa din aproape in aproape, cuplul afla fel de fel de metode.Unele par foarte normale, altele in schimb foarte ciudate si cu toate acestea, majoritatea femeilor recurg la ele.Desi par chiar ciudate, unele metode aplicate au si dat roade in anumite cazuri.Unele dintre aceste metode se bazeaza in exclusivitate pe superstitii ce s-au pastrat pe cale orala , altele pot avea cumva un fundament stiintific pentru ca se bazeaza pe alimentatie, de exemplu.

Avem mai jos cateva dintre aceste metode utilizate cu mai mult sau mai putin succes de catre femeile ce-si doresc o sarcina.

- trebuie sa mănânci zmeură și coacăze

Mai multe cercetări recente au arătat că datorită consumului de zmeură și coacăze șansele de a rămâne gravidă o femeie cresc cu 20%. Deși poate părea ciudat, consumul de coacăze și zmeură ajută atât bărbații cât și femeile să devină mai fertili datorită Vitaminei C pe care o conțin.

- este indicat sa folosești ou pe post de lubrifiant

Cu toate că nu ți-aș recomanda așa ceva, este unul dintre cele mai ciudate moduri de a rămâne însărcinată. Folosește conținutul unui ou pe post de lubrifiant în timpul sexului. Explicația ar fi faptul că spermatozoizii ar aluneca mai ușor și asta ar face posibil ca femeia să rămână mai ușor însărcinată.

 - este indicat sa stai la soare

Cercetătorii susțin că doar 20 de minute în plus de stat la soare în fiecare zi îmbunătățesc semnificativ șansele unui cuplu de a concepe un copil. Vitamina D, cunoscută pentru faptul că e produsă de corp atunci când ne expunem la lumina soarelui, ajută la îmbunătățirea spermei la bărbați și reglează numărul hormonilor sexuali din corpul femeii.

 - poartă chiloții bătuți de razele lunii

O bună parte din populația din Congo este de părere că dacă îți pui chiloții pe casă într-o noapte cu lună plină și îi porți următoarea zi, ai toate șansele să rămâi însărcinată. Asta chiar este unul dintre cele mai ciudate moduri de a rămâne însărcinată.

 - pleacă în vacanță în Italia

O altă tradiție care susțin multe cupluri că a dat roade este să mergi în Napoli la altarul de Sain Mary Frances unde trebuie să stai pe ‘scaunul fertilității’. Este unul dintre cele mai ciudate moduri de a rămâne însărcinată, însă studiile au dovedit că dacă pleci în vacanță ești mult mai relaxată și tu cât și partenerul tău, aveți timp mai mult unul pentru celălalt și astfel chiar ai putea rămâne gravidă.

 - bea mult suc de grapefruit

Se pare că unele din substanțele conținute de acest fruct au ca efect fluidizarea mucusului cervical, ceea ce face viața spermatozoizilor mult mai ușoară.

 - aranjează casa feng shui

Arta tradițională chineză de a aranja lucrurile în casă îți poate înfluența chiar și o posibilă sarcină. Ai nevoie de un spațiu curat, deschis și primitor în casa ta pentru a putea să concepi un copil. Poate nu e dintre cele mai ciudate moduri de a rămâne însărcinată, însă e clar că ține doar de o anumită superstiție și nu ceva științific.

 

Sursa foto si informatie : fashionlife.ro

Autor : Octavian Sandulescu

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: