Klaus Iohannis s-a întâlnit cu însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucureşti, Dean Thomson

25 noiembrie 2014, ora 15:00, in categoria Evenimente, Klaus Iohannis, Stiri

Preşedintele ales, Klaus Iohannis, a avut, marţi, o întrevedere cu însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucureşti, Dean Thompson, ocazie cu care reprezentantul Statelor Unite i-a transmis felicitările Guvernului SUA pentru alegerea ca preşedinte al României.

Klaus Iohannis (Imagine: Daniel Mihailescu/Mediafax Foto)

Anunţul privind întâlnirea dintre Klaus Iohannis şi Dean Thomson a fost făcut de Departamentul de Comunicare al PNL, care a precizat, într-un comunicat de presă, că diplomatul american i-a transmis lui Iohannis ”felicitările Guvernului SUA pentru alegerea ca preşedinte al României”.

”În cadrul întâlnirii s-a făcut un schimb de opinii pe teme de interes comun, în spiritul cooperării excelente care există între cele două state şi al parteneriatului strategic bilateral”, se precizează în comunicatul de presă.

Guvernul SUA l-a felicitat, săptămâna trecută, pe Klaus Iohannis pentru alegerea în funcţie, dar şi pe ”români, care au mers la vot în număr mare, atât în ţară, cât şi în străinătate, într-o demonstraţie exemplară de participare civică”, potrivit unui comunicat remis de Ambasada SUA la Bucureşti.

Stire preluata integral de pe Mediafax.ro

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: