Klaus Iohannis îşi va lansa mâine volumul autobiografic “Pas cu pas”

18 noiembrie 2014, ora 13:00, in categoria Cultural, Evenimente, Klaus Iohannis

 

Câstigatorul alegerilor prezidentiale, Klaus Iohannis, îsi va lansa, miercuri, volumul autobiografic ‘Pas cu pas’, la standul editurii Curtea Veche Publishing din cadrul Târgului International de Carte Gaudeamus.

Potrivit unui comunicat al editurii Curtea Veche, transmis AGERPRES, evenimentul va include si o sesiune de autografe.
În cele peste 200 de pagini ale volumului, politicianul prezinta atât întâmplari din culise, cât si momente mai putin cunoscute din viata publica. Pentru prima data, Klaus Iohannis vorbeste deschis, în cadrul unui volum autobiografic, despre copilarie, adolescenta, sora, sotia sa, despre studentia la Cluj sau despre cariera în învatamânt.
‘Am adunat în aceasta carte momente din viata publica, încercând sa refac, din ceea ce a selectat memoria, traseul profesional care m-a adus de la catedra de fizica la ipostaza de candidat pentru presedintie. Am inclus în ea si lucruri personale, dar nu am facut-o neaparat pentru a raspunde curiozitatii celorlalti. Am recuperat acele întâmplari, întâlniri sau detalii care au spus ceva despre felul în care m-am format, despre valorile pe care le-am pretuit. Identitatea mea personala a umplut, prin intermediul faptelor, dar si prin aceste principii în care am crezut, rolul de persoana publica pe care l-am ocupat mai bine de paisprezece ani. (…) A venit timpul ca valorile performantei sa fie puse în actiune tocmai pentru ca aspiratiile de atâta amar de timp sa se transforme, în sfârsit, în realitati palpabile: stabilitate economica, bunastare si certitudinea ca ne-am înscris, pas cu pas, pe drumul care trebuie’, declara Klaus Iohannis, potrivit comunicatului citat.
Volumul este disponibil pe www.curteaveche.ro si la standul Curtea Veche Publishing din cadrul Târgului International de Carte Gaudeamus la pretul de 15 lei.
Articol preluat de pe www.stiripesurse.ro

 

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: