Jurnal de Presedinte – Episodul 6 : Președintele ales al României și cea mai bună tenismenă a momentului în România vor face câteva schimburi de mingi în cadrul unui eveniment de promovare a sportului în rândul copiilor. Acțiunea va avea loc anul viitor la Sibiu.

24 noiembrie 2014, ora 16:00, in categoria Cultural-Sportive, Evenimente, Klaus Iohannis, Simona Halep, Stiri

Mare iubitor și practicant al tenisului de câmp, președintele ales al României a confirmat pe pagina personală de Faceook că va participa la o acțiune demonstrativă în primăvara lui 2015, în cadrul unui eveniment specific, care are ca scop promovarea tenisului și a exercițiului fizic prin practicarea sportului în rândul copiilor. La acțiune va fi prezentă și cea mai în formă tenismenă din România. Simona Halep a acceptat și ea provocarea și va participa la acțiune alături de președintele ales al României.

Chiar dacă nu s-a stabilit o dată clară în privința zilei în care va avea loc aceasta acțiune, ea va fi cu siguranță anul viitor. „Este cu siguranță o acțiune inedită. Scopul este bineînțeles cel de promovare a sportului în rândul copiilor”, a declarat pentru Ora de Sibiu fostul jucător de tenis Marius Vecerdea, cel care a venit cu propunerea către Iohannis și Halep.

Acesta este cel de-al doilea eveniment la care cei doi vor participa împreună. Săptămâna trecută președintele ales al României a acceptat provocarea Simonei Halep și va cânta „Deșteaptă-te române” alături de jucătoarele din echipa României la întâlnirea cu Spania, care va avea loc, în februarie 2015, la Galaţi, în Cupa Federaţiei.

Articol preluat de pe www.digi24.ro

 

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: