Jurnal de Presedinte – Episodul 4 : Klaus Iohannis a dat peste 2.000 de autografe la Romexpo. “Nu plec pana nu le semnez tuturor”/ Joi dimineata, presedintele ales le multumeste fanilor pe Facebook. “Voi completa cartea cu povestea de succes a campaniei mele la prezidentiale”

20 noiembrie 2014, ora 20:10, in categoria Cultura, Evenimente, Klaus Iohannis

     

 

Sursa : hotnews.ro
Mii de oameni la lansarea cartii lui K. Iohannis
Foto: AGERPRES
 Klaus Iohannis le-a multumit, joi dimineata, pe pagina sa de Facebook miilor de oameni care au mers miercuri la Romexpo la lansarea cartii sale, Pas cu pas.

“Le multumesc miilor de oameni care au venit ieri la lansarea mea de la targul de carte Gaudeamus 2014. Am fost profund miscat de acest val de simpatie. Le sunt recunoscator pentru efortul pe care l-au facut si pentru increderea nestirbita”, scrie presedintele ales.

“Vreau sa va asigur pe toti ca aceasta carte va avea si o a doua editie, completata si adaugita. Voi lucra in curand, dupa investire, la un capitol distinct in care voi vorbi despre oamenii pe care i-am intalnit in aceste luni si care mi-au transmis gandurile lor, despre speranta Romaniei lucrului bine facut, despre incredere si despre aceasta poveste de succes care a fost campania mea pentru prezidentiale. Voi vorbi despre cum, pas cu pas, ne-am luat tara inapoi!”, a adaugat Iohannis.

Presedintele ales al romanilor, Klaus Iohannis, a dat peste 2 000 de autografe, miercuri seara la Romexpo, unde si-a lansat cartea autobiografica “Pas cu pas”. Programul Targului International de Carte Gaudeamus a fost prelungit pana cand Iohannis a dat autografe tuturor celor aproximativ 2 500 de oameni asezati al coada, potrivit stirileprotv.ro. A stat trei ore pe scaun si a consumat doua mine de pix pana cand presedintele ales a semnat pentru ultima persoana asezata la coada.

“Mi s-a parut absolut normal sa stau pana am semnat si ultima carte. Va multumesc ca ati stat alaturi de mine”, a spus la final Klaus Iohannis.

La standul Curtea Veche au fost vandute peste 4.000 de carti, fiind epuizat intregul stoc disponibil pentru ziua de miercuri.

Articol preluat integral de pe www.hotnews.ro
 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: