Jurnal de Presedinte – Episodul 16 : Presedintele Klaus Iohannis a raspuns invitatiei de a participa la Paris, la marsul de solidaritate impotriva terorismului

11 ianuarie 2015, ora 23:30, in categoria Evenimente, Klaus Iohannis, Politic

iohannis

 

Presedintele Klaus Iohannis a declarat duminica, la intoarcerea de la Paris unde a participat la marsul de solidaritate impotriva terorismului, ca a avut ocazia sa discute cu mai multi lideri ai lumii si a multumit presedintelui Frantei pentru invitatie si pentru primirea “calduroasa”.“A fost un mars al solidaritiatii internationale, un semn al hotararii noastre de a lupta impotriva terorismului si extremismului de orice fel.

Au fost reprezentate statele arabe, au venit inalti reprezentati ai Israelului, cu totii ingrijorati de terorism.

Am avut ocazia sa discut cu multi lideri politici. Am discutat cu doamna cancelar Angela Merkel, cu presedintele Comisiei Europene domnul Jean Claude Junker, cu presedintele Consiliului European domnul Donald Tusk cu premierul Olandei, cu presedintele Ucrainei, premierul Israelului si multi altii.

Folosesc aceasta ocazie pentru a ii multumi presedintelui pentru invitatie si pentru calduroasa primire. Ma bucur ca am putut sa ii fiu alaturi. Ii multumesc pentru atentia speciala pe care a acordat-o mesajelor noastre si solidaritatii demonstrate de cetatenii romani”, a declarat Iohannis.

Articol integral preluat de pe stiripesurse.ro

 

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: